Dersizle Forumları

Full Versiyon: öss de konularına göre soru dağılımları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Çok saolasın arkadaşım.Bizi kara kara düşündürdün şimdi siritan
eline sağlık çalışma güzel bir çalışma fakat yıllara göre dağılımı olan bir sistem ile verseydi daha ii olurdu.genede tşk
arkadaşlar ben m lisesi mezunuyum benim 2. bölüm testlerini çözmem birşey ifade etmez dimi 2 senelik düşünüyorum say-1 ile alındığını biliyorum acaba yanlış mı biliyorum...
aslında bi bakıma doğru diyorsun gulen senin test 2 yapmanın sana bi faydası olacağını sanmıyorum gulen
arkadaşlar mrb ben merve foruma yeni üye oldum size başarılar benim daha 2 yılım var siritan[color=red]
iyide bu konuyla pek alakasını göremedim merve.Neyse ya aramıza hoşgeldin siritan
merve161 Demişki:

arkadaşlar mrb ben merve foruma yeni üye oldum size başarılar benim daha 2 yılım var siritan[color=red]

aman ne güzel yaptın hoşgeldin. iyde ne o nispet yaparcasına benim daha 2 senem var havası hoş oluyomu yani lütfen
2 senesi olması avantaj değil, dezavantajdır...
hava gibi şeyler sözkonusu değil...
ayrıca uyarı görevi mod. ve adminlerindir.
tartışma istemiyoruz forumda, bunun için herkes üzerine düşeni yaparsa sevinirim...
ONUR Demişki:

2 senesi olması avantaj değil, dezavantajdır...
hava gibi şeyler sözkonusu değil...
ayrıca uyarı görevi mod. ve adminlerindir.
tartışma istemiyoruz forumda, bunun için herkes üzerine düşeni yaparsa sevinirim...

sanırım bu mesaj bana şöle bişi söyliyim:
ben birilerini uyardığımı düşünmüyorum sadece takılmak amaçlı yazdım böle bişiyi amacım tartışma çıkarmak falanda değil bişileri fazla büyütüyorsunuz

fazla büyüttüysem, tecrübeme dayanıyordur...
çok konular kilitlendi bu küçük şeylerden.
neyse iyi çalışmalar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL