Dersizle Forumları

Full Versiyon: EMeğinizi Koruyun
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Kodu Sayfanızın Herhangi Bir Kısmına Eklediğiniz zaman.Sitenizdeki Yazılar Veya Resimer Hiç Bİr Şekilde Kopyalanmaz.gozkirp

<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">
Teşekküler kardesim bu çok işe yarar...
Her Zaman caliskan
fotoğrafı çekilir,dönüştürülürsiritan
yeterki çalmak istesinler...
neyse teşekkürler...
yuxexes Demişki:

Kodu Sayfanızın Herhangi Bir Kısmına Eklediğiniz zaman.Sitenizdeki Yazılar Veya Resimer Hiç Bİr Şekilde Kopyalanmaz.gozkirp

<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">

aşılmıcak duvar yok artık ne yaparsnız yapın dimi....

paylaşım için teşekkürler....
Abicim Bizde O kadar Saf Değiliz Yani siritan . Atıyorum En Basit Şekliyle Kaynak Kodlarından Yersin NE Yiceksen Fakat Mesele Bu Değil.İnsanlara Bişeyler Öğretmeye Çalışmak
yuxexes Demişki:

Abicim Bizde O kadar Saf Değiliz Yani siritan . Atıyorum En Basit Şekliyle Kaynak Kodlarından Yersin NE Yiceksen Fakat Mesele Bu Değil.İnsanlara Bişeyler Öğretmeye Çalışmak

tabi canım ben paylaşımına bişe demedim çok güzel paylaşımlar yapıyosun teşekkürler şuan bulunduğumuz durumdan bahsettim...

iyi çalışmalar..... gulen
ALINTI:<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">::siritan))
arkadasım bu kod sadece acemiler icin sayfadaki herhangi birseyi kopyalamak istersen bu kod bi ise yaramaz haberin olsun
her seyin bir zitti vardır ne yaparsak yapalım emegi calanlar kendin utansın baska sözüm yoq...
şamar ogLanı olduk iyice gulen en azından yorum yapan birileri var.teşekkürler :P
Sayfalar: 1 2
Referans URL