25-12-2006, 06:15 PM
şu matematiği sevemememin sebebi sanırım eğitim noktanlığı ve algılama noksanlığımdan olabilir.ilkokulda az biraz belli başlı şeyler öğrendik hepinizin bildiği üzere.orta okulda tembel bi öğrenciydim.docamı dinlemek ders çalışmak ve dersi anlamak istemedim bir türlü.ama lise zamanımda aklım başıma geldi fakat bu seferde iş işten geçmişti çünkü ortaokul puanım düşük olduğu için notlarımdan dolayı meslek lisesine yazıldım.e doğal olarakta meslek ağırlıklı derler gördüm.matematiği sadece 1.sınıfta yarım dönem görebildim ondanda bir şey anlamadım zaten.şimdi matematiği sevemiyorum buna bağlı olarakta matematikten korkuyorum anlayamıyorum bir türlü ve çözemiyorum.matematik sorusu gördüğüm zaman hemen kaçıyorum yapmıyorum görmek bile istemiyorum.
sanırım öncelikle bu hayatın temel taşı olan matematiği sevmem lazım.devamındada gerisi gelir sanırım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
sizden yardım rica ediyorum.artık matematikten korkmak kaçmak yerine onu sevip yapmak anlamak istiyorum.ben aptal değilim sadece hiç anlamaya çalışmadığım bir dersi öğrenmekten korkuyor ve anlamaya çalışıyorum.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
sanırım öncelikle bu hayatın temel taşı olan matematiği sevmem lazım.devamındada gerisi gelir sanırım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
sizden yardım rica ediyorum.artık matematikten korkmak kaçmak yerine onu sevip yapmak anlamak istiyorum.ben aptal değilim sadece hiç anlamaya çalışmadığım bir dersi öğrenmekten korkuyor ve anlamaya çalışıyorum.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler