Dersizle Forumları

Full Versiyon: Türk Dili ve Edebiyatı Dönem Ödevi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Slm arkadaşlar türk dili ve edebiyatından dönem ödevi aldım.Konum ömer seyfettin,sait faik abasıyanık yada Memduh Şevket Esendal dan birinin hikayesini seçerek içerik bakımından incelenecektir.

Seçtiğim hikayenin anafikri hakkında bir kompozisyon yazılacaktır.

Bu ödev boynumuzun borcu...Bana hangi yazarı önerirsiniz ve yardımlarınızı bekliyorm
kesinlikle ömer seyfettini öneririm, kolay olması açısından; çünkü sait faik ve memduh sevket, "durum öyküsü" yazarlar ki bu tarz öykülerin özetini çıkarmak ana fikrini bulmak zorlar siritan
hangisini değil; incelediğini nasıl inceleyeceğin önemli. birincisi eğer hikaye inceliyorsan ki biliyorsun hikaye yer zaman şahıs kadrosu ve olay olmak üzere dört unsur çerçevesinde şekillenir. bunların nasıl öykü içerisine yerleştirildiğini incelemen lazım. okuduğun öykünün anafikri konusuna gelince zaten iletiyi kavradıktan sonra yazman kolay olur.
Walla cok tesekkür ederim sizegulenbende diyordum zaten kendi kendime ömer seyfettini ortaokul çocuklarina tavsiye ediorlar nie çünkü anlamasi kolay ve yalin bir dille yazilmiş.cok ama cok tesekkür ederim size.şimdi sadece yazmak kaldı...caliskan
arkadaşım ben dökümanlar kısmına 100 kitap özeti zip eklemiştim onlardan biri işine yarar mutlaka istersen bak
Amy_Lee Demişki:

arkadaşım ben dökümanlar kısmına 100 kitap özeti zip eklemiştim onlardan biri işine yarar mutlaka istersen bak

Solasın Amy_Lee kardeş bende kime yazdırsam die düşünüodumgulenHızır gibi yetiştin walla
Referans URL