Dersizle Forumları

Full Versiyon: site içi bir öss taraması yapalım
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bu konuyu daha oncede herkesler okusun adlı başlıkla belirtmiştim fakar bu başlık forum kurlarına aykırı bulundugu için yeniden yazıyorum konu başlıgnı deiştiremedim desiritan evet arkadaşlar şimdi site içinde bir öss taraması yapsak ve bu taramanın sonucuna göre üyearkadaşlarımızı kendi aralarında gruplasak ama bu gruplamaya örnek verecek olursak: matematık i iyi bilenle bilmeyeni gruplasak. her gruba bir ad versek ve aylık yada 15 günerlık perıyotlarla bu öös denemesını tekrarlasak en azından rekabeti artırmış oluruz hemde bu zorlu yarışı zevklı hale getirebiliriz.yani burayı bir dersane halıne getirebiliriz çeşitli etkinliklerle sanal bir dersane olabılır elbette bizlerin sıkı dialoglarıyla sağlanabılır. görevli arkadaşlara ve üyelerimize duyrulur. yapa bileceğim birşey varsa herzamn derizle için hazırım.ALLAH kolaylık versin arkadaşlar.
konu başlıklarını düzenlemek için hemen konunun altında sağda düzenle butonu var ona tıklarsanız başlığı ve yazılarınızı düzenleyebilirsiniz....

eğer bulamazsanız resimli yardımcı olabilirim...
iyi fikir siritan
dostumxxtt
çok iyi olur arkadaşlar...
gurkana katılıyorum cok ıyı bı fıkır........
bencede cok ıyı bı fıkır uygulamaya gecmelı bence.....
bende katılıyorumsiritansiritansiritansiritansiritansiritankolay gelsin
Referans URL