Dersizle Forumları

Full Versiyon: Astsubay Myo lar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Herhangi bir Astsubay Myo müracat etmek isteyen var mı aranızda?Şahsen ben düşünüyorum.
ewt bende dşünüyorum ama öncelkle harp okulu war hedef:d
arkadaşlar oraya gitmeden önce tam teşekküllü bir hastanede check up dedikleri uygulamayı yaptırın orda sizde sağlık porblemi var deyince boşuna üzülmeyin masraflarınız boşa gitmesin...
ben gaziemir hava kuvvetlerinde sınava girdim spor bölümünü geçtim yazılı mülakatı geçtim sözlü mülakatı geçtim tam teşekküllü hastane raporunuda eksiksiz aldım sağlammışım yani ama o sıralar sakarya inşaat bölümündeydim sevdiğim hocalar sayesinde siritan okulum uzadı ve okulu bitiremediğim için havacı astsubay olamadım.
üniversitedeki hocalarıma o zaman kızsamda şimdi sonsuz müteşekkirim (sonsuz müteşekkir= teşekkürün en üst seviyesi) onları çoook seviyorum ve şimdi 2007 öss deyim ve idealim hedefim olan inş. müh. doğru emin adımlarla ilerlemekteyim (sakarya inş. ı bitirdim mühendisliğe doğru ilerlemekteyim)
astsubay olmak isteyen arkadaşlara başarılar dilerim.
bende e sana yakın olmuştu bomonti bende izmir gaziemir ve balıkesirde sınavlara girdim spor bölümünü geçtim yazılı mülakatı geçtim sözlü mülakatı geçtim sağlıkta elendim ufak bir sorun yüzünden eleyebiliyolar ....hayırlısı olsun nasip değilmiş.....
co-pilot Demişki:

bende e sana yakın olmuştu bomonti bende izmir gaziemir ve balıkesirde sınavlara girdim spor bölümünü geçtim yazılı mülakatı geçtim sözlü mülakatı geçtim sağlıkta elendim ufak bir sorun yüzünden eleyebiliyolar ....hayırlısı olsun nasip değilmiş.....

hayatımda ilk defa bir şeyi kaybettiğim için kazanamadığım için seviniyorum siritan
birdaha böyle bir sevinçi yaşamam dileğiyle herkese 2007 öss de başarılar diliyorum... siritan
Ben de Balıkesir kara astsubaylıgı sınavına girdim
spor bölümünü geçtim sözlüyü geçtim yazıliyı geçtim ama hastanede belimde skolyoz çıktı
ben de bilmiyordum meğer doğuştan belimde eğrilik varmış
kısmet olmayınca olmuyor işte sağlık olsun
[color=black]ARKADAŞLAR BİRDE AİLENİZDE SABIKALI VAR MI? EĞER VARSA İŞİNİZ BİRAZ ZOR.MYO İÇİN...ÜNİVERSİTEDEN SONRADA YEDEK SBY OLARAK KALIRSAN ALBAYLIĞA KADAR YÜKSELEBİLİRSİN BU ŞEKİLDE ŞANSINIZI DENEYEBLRSNZ...
hatta harp akademilerine girer iseniz ki en az 6 sene subaylık şart ve 6 sınav hakkınız var ORGENERAL olursunuz gulen
bozkurt arkadaşım sabıkalı derken neyi kastettin öyle her suçtan sizin dosyanızı iptal etmiyorlar gerekli bilgileri askerlik şubelerindeki formlardan alabilirsiniz...
Sayfalar: 1 2
Referans URL