Dersizle Forumları

Full Versiyon: Meslek liselerindeki durum
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Öncelikle 2007 öss de umarm herkes istedgı basarıyı elde edergozkirp

meslek lisesi öğrencisiyim ve bu konuda benım gıbı sıkıntısı olan bırcok ogrencının de kafalarndakı soru ısaretlerı ıcın sıze içinde bulundugmuz zorluga gore planlı calısmanın yada antı stres tam konsantrasyon olmanın neredeyse mucıze oldgnu anlatmak ıstedm cunku bu dusunceden kurtulup testlere odaklanamıyorum

baslıyımm..gulen haftanın ilk 3 günü sabah 6 da kalkıp şehir dışına (altınşehirin bıraz ilerisi)staj yapmaya gıdıyorum aksam en erken 8.30da eve gelebılıyorum

persembe ve cuma okul gunlerı meslek liselerınde ders sayısı 11

cumartesı pazar sabahtan oglene kadar dersane oluyor kı en sanslı gunlerım

uyku duzenı olmuyo ıs yerınde butun enerjin haftanın ilk 3 gunu tukenıyo

benim sizlere sormak ıstedıgım boyle bı duzensızlıkte nasıl derslere odaklanıp calısırsınız yada aynı durumda olup ıcınden cıkabılen var mı ben beceremıyorm çoğu zaman

eldanar_gizem Demişki:

meslek lisesi öğrencisiyim ve bu konuda benım gıbı sıkıntısı olan bırcok ogrencının de kafalarndakı soru ısaretlerı ıcın sıze içinde bulundugmuz zorluga gore planlı calısmanın yada antı stres tam konsantrasyon olmanın neredeyse mucıze oldgnu anlatmak ıstedm  cunku bu dusunceden kurtulup testlere odaklanamıyorum

baslıyımm..gulen haftanın  ilk 3 günü sabah 6 da kalkıp şehir dışına (altınşehirin bıraz ilerisi)staj yapmaya gıdıyorum aksam en erken 8.30da eve gelebılıyorum

persembe ve cuma okul gunlerı meslek  liselerınde ders sayısı 11

benim sizlere sormak ıstedıgım boyle bı duzensızlıkte  nasıl derslere odaklanıp calısırsınız yada aynı durumda olup ıcınden cıkabılen var mı ben beceremıyorm çoğu zaman

bende meslek lisesi mezunuyum ilk önce şöyle başlayayım....

staj yaptığın yerle konuşursan öss hazırlık yapıyorum bana biraz tolerans gösterin dersen onlardan tolerans alacağına inanıyorum...

okul derslerinde de hocalar bizi pek sıkmazlardı mesela biz bazı derslerimizde öss hazırlık yapıyorduk....bu zorluklar arasından sadece 2 kişi çıkabildi ve 4 yıllık bir lisans bölümüne yerleşebildi...

eğer lisede ki bölümünde zor değilse derslerinde iyyisen okul birinci olmaya gayret et bence çünkü büyük bir şans elde etmi oluyorsun....

hafta sonları mümkün olduğunca dershane hocalarının peşini bırakma derim... çünkü onlarala tek başına kaldığın zamanlar cumartersi pazar ....

eğer yapamadığın soru olursa yine burda da paylaşabilirsin.....

iyi çalışmalar.... inş. kazanırsın...

bende mslek lisesi mezunuyum bende lise 3. sınıfta dershaneye gittim fakat arkadaşın dedği sebeplerden dolayı derslerimi çalışamıordum ve dershaneye bırakıp bir dahaki seneye gitme kararı aldım şu anda dershaneye gidiorum haftanın 4 günü çok rahatım anlatmak istedğim lise 3 te 4 yıllık kazanmak imkansız gibi bişi
Bizim arkadaş kazandı ve gitmedi bu sene daha iyi yeri planlıyor Odtü gibi.. bende meslek lisesi mezunuyum geçen seneden şuan dershaneye gidiyorum acayip zorlanıyorum.Ama bakcaz işte hangi üniversiteyi kazanırsak gitcez benim için Ege ve Dokuz Eylül bir hayal...

inş kazanırsın..
cilek89
bende meslek lisesi öğrencisiyim ve bana sorarsan meslek liselerinde dört senelik bir üniversite beklentisi yok... dersane sadece olanı pekiştirmektir bence ama meslek liselerinde bana o dersleri göstermiyorlar ki ben gidip dersaneye test cözüyüm... meslek lisesinin önü cok kapalı sanslı kisiler dısında öğrenciler ara eleman olmanın ötesine gecemiyorlar ama bence bunu en basta düşünmeliydik çünkü meslek lisesinde meslek dersleri ağırlıklı ve bence herkes sunu kavramalı meslek liselerindeki öğrencilerden 4 yıllık ünversite beklentisi düsük olmalı kazanaanlar zoru basarmıstır ve tebrik etmekten baska yapabileceğimiz bir sey yok
co-pilot Demişki:

eldanar_gizem Demişki:

meslek lisesi öğrencisiyim ve bu konuda benım gıbı sıkıntısı olan bırcok ogrencının de kafalarndakı soru ısaretlerı ıcın sıze içinde bulundugmuz zorluga gore planlı calısmanın yada antı stres tam konsantrasyon olmanın neredeyse mucıze oldgnu anlatmak ıstedm  cunku bu dusunceden kurtulup testlere odaklanamıyorum

baslıyımm..gulen haftanın  ilk 3 günü sabah 6 da kalkıp şehir dışına (altınşehirin bıraz ilerisi)staj yapmaya gıdıyorum aksam en erken 8.30da eve gelebılıyorum

persembe ve cuma okul gunlerı meslek  liselerınde ders sayısı 11

benim sizlere sormak ıstedıgım boyle bı duzensızlıkte  nasıl derslere odaklanıp calısırsınız yada aynı durumda olup ıcınden cıkabılen var mı ben beceremıyorm çoğu zaman

bende meslek lisesi mezunuyum ilk önce şöyle başlayayım....

staj yaptığın yerle konuşursan öss hazırlık yapıyorum bana biraz tolerans gösterin dersen onlardan tolerans alacağına inanıyorum...

okul derslerinde de hocalar bizi pek sıkmazlardı mesela biz bazı derslerimizde öss hazırlık yapıyorduk....bu zorluklar arasından sadece 2 kişi çıkabildi ve 4 yıllık bir lisans bölümüne yerleşebildi...

eğer lisede ki bölümünde zor değilse derslerinde iyyisen okul birinci olmaya gayret et bence çünkü büyük bir şans elde etmi oluyorsun....

hafta sonları mümkün olduğunca dershane hocalarının peşini bırakma derim... çünkü onlarala tek başına kaldığın zamanlar cumartersi pazar ....

eğer yapamadığın soru olursa yine burda da paylaşabilirsin.....

iyi çalışmalar.... inş. kazanırsın...

tesekkrler gercekten de inanmadan bırseyler olmuyo ınanın arkadaslar
cilek89
tamam bende bundan sonra hep inanıyorum diyeceğim bakalım olacak mısiritan
olur arkadaşlar canınızı sıkmayın illa lisans programı olcak diye bir şey yok önlisans programlarıda çok güzel... bitirdikden sonra iş bulma imkanımız çok yüksek en azından bilgisayar veya elektronik bölümleri için konuşuyorum ben şuan end. elektronik önlisans programını okuyorum inş bu sene bitirirsem DGS(dikey geçiş sınavı)ye gireceğim inş kazanırım yani sadece öss olarak düşünmeyin arkadaşlar...

bir seçeneğimizde var kpss den teknisyen kadrolarına girebiliyoruz tabi ki yeterli puanı alırsak ama olmicak şeyler değil kazananlar nasıl kazanıyo biraz daha gayret ediyolar kazanıyolar... bunu herkes yapabilir...

iyi çalışmalar...
Referans URL