06-01-2007, 01:50 AM
Öncelikle 2007 öss de umarm herkes istedgı basarıyı elde eder
meslek lisesi öğrencisiyim ve bu konuda benım gıbı sıkıntısı olan bırcok ogrencının de kafalarndakı soru ısaretlerı ıcın sıze içinde bulundugmuz zorluga gore planlı calısmanın yada antı stres tam konsantrasyon olmanın neredeyse mucıze oldgnu anlatmak ıstedm cunku bu dusunceden kurtulup testlere odaklanamıyorum
baslıyımm..
haftanın ilk 3 günü sabah 6 da kalkıp şehir dışına (altınşehirin bıraz ilerisi)staj yapmaya gıdıyorum aksam en erken 8.30da eve gelebılıyorum
persembe ve cuma okul gunlerı meslek liselerınde ders sayısı 11
cumartesı pazar sabahtan oglene kadar dersane oluyor kı en sanslı gunlerım
uyku duzenı olmuyo ıs yerınde butun enerjin haftanın ilk 3 gunu tukenıyo
benim sizlere sormak ıstedıgım boyle bı duzensızlıkte nasıl derslere odaklanıp calısırsınız yada aynı durumda olup ıcınden cıkabılen var mı ben beceremıyorm çoğu zaman

meslek lisesi öğrencisiyim ve bu konuda benım gıbı sıkıntısı olan bırcok ogrencının de kafalarndakı soru ısaretlerı ıcın sıze içinde bulundugmuz zorluga gore planlı calısmanın yada antı stres tam konsantrasyon olmanın neredeyse mucıze oldgnu anlatmak ıstedm cunku bu dusunceden kurtulup testlere odaklanamıyorum
baslıyımm..
haftanın ilk 3 günü sabah 6 da kalkıp şehir dışına (altınşehirin bıraz ilerisi)staj yapmaya gıdıyorum aksam en erken 8.30da eve gelebılıyorumpersembe ve cuma okul gunlerı meslek liselerınde ders sayısı 11
cumartesı pazar sabahtan oglene kadar dersane oluyor kı en sanslı gunlerım
uyku duzenı olmuyo ıs yerınde butun enerjin haftanın ilk 3 gunu tukenıyo
benim sizlere sormak ıstedıgım boyle bı duzensızlıkte nasıl derslere odaklanıp calısırsınız yada aynı durumda olup ıcınden cıkabılen var mı ben beceremıyorm çoğu zaman