YA BEN SORU ÇÖZÜYORUMDA MANTIK YÜRÜTEMİYORUM SİNİR OLUYORUM ÜÇGENDE AÇI KONUSUNA !!!!!!!
YAAA BİRİ BANA BİŞEYLER ANLATSIN YOKSA DELİRCEMM EN ÇOK KULLANILAN SORU KALIPLARI NEYE DİKKAT ETCEM BENDE FEMİN KİTABI VAR ÜÇGNDE AÇI SORULARINI YAPAMIYORUM......BİZ CS TEOREMİNİ GÖRMEDİ AYRICA...
arkadaşım sana bişi söyleyeyim bak ben lise üçün ikinci dönemine kadar hiç mi hiç geometri sorusu yapamıyordum ve yapamayacağıma kendimi okadar inandırmıştım ki ama sonra aldım elime kitabı başladım çalışmaya ama sakın kendin çalışma kesin bi bilenden yardım al sana tavsiyem iyi bilen bi arkadaşın onunla otur sürekli soru çözün ve onun çözüm yollarını dikkatli oılarak izle inan daha sonra göreceksin ki kendin farklı yollar buluyorsun benim çok işime yaradı ve öss de soru kaçırmadım inşallah sana da yarar ama kendine inan
YAA BİŞEY DİCEM GEOMETRİ OKADAR ZOR Bİ DERS DEİL Kİ ÇÖZENE ZEVKLİ VE BULMACA GİBİ BAZI YERLER DE TAKILSAM DA GEOMETRİİ SEVİYORUMM.SORUDAKİ TÜM VERİLERİ YERLİ YERİNDE KULLANINCA SORUN KALMIYOR.AMA YİNE DE BİR BİLENNLE ÇALIŞMAK MANTIKLI.İNŞ BAŞARILI OLURSUNNN
arkadaşlara katılıyorum bencede bir bilenden yardım al ve kesinlikle pes etmeden çalış. başta belki 5 saat uğraşıp 1 soru yapacaksın ama sonunda görüceksin ki inanılmaz ilerlemişsin bende senin gibiydim gerçekten inan ve çok çalış elinden kurtulmayacaktır emi oll!! Allah yardımcın olsun