Dersizle Forumları

Full Versiyon: sayısalım ea dan tercih yapabilir miyim?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaslar ben sayısaldan mezunum bu sene psikoloji okumak istiyorum bu mümkün mü?
arkadas bence hayır.ama kesin degil.Çünkü 0,3 ile çarpılıyor alandışı.
slm peki iletme enformatiği bölümünü seçsek 0,8 ile çarpılır mı..bilgisi olan arkadaşlar acaba yardım edebilir ler mi?
ealık puanında giriliyo biraz sözel yapman lazım ama  da bişiyi anlamadım madem  psikoloji istiyon nie  sayısal seciyon  sayılcılar ealıktan ealıklar sözelden tercih ediyo anlamıyorum ki  sonra birsürü kişi acıkta kalıyo  puanlar fırlıyo offff  biraz daha bilinçli ya soru
eylul arkadasımız haklı biraz
ea ve say ortak bolumler var ....
Sınıf Ogr. , İşletme ,İktisat , psikoloji yanlış olmasam ortak degil 0,3 le carpılıyor yinede bilirkişiye muracaat edersen daha saglıklı bilgi alırsın ..siritan
arkadaşlar bir çok hatadan dolayı sayısala giriyoruz..çevre baskısı istediğimiz meslek filan ..örneğin doktor olma hayalin var sayısala giriyon sayısalı yapamıyon...ama geri dönüşte yapamıyorsun ...birde çevre baskısı çalışkan adamsın en zor olan sayısalı yaparım diyorsun...sonra bakıyorsun ki yapamıyorsun..fizikten filan anlamıyorsun .. o yüzden ea ya yöneliyorsun..
psikoloji ortak derslerden değil ben daha önce sordum..yani 0,3 ile çarpılır.genç mühendis arkadaşımızın söylediği gibi işletme, iktisat,sınıf öğretmenliği gibi meslekler ortak...benim sorum şu içinizde bilen varsa arkadaşlar yazsınlar ..işletme enformatiği bölümü acaba ortak derslerden sayılıyor mu?veya bunu araştırabileceğim bir link bilen var mı?burdaki hocam bilemiyorum dedi..arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
genc_muhendis7 Demişki:

eylul arkadasımız haklı biraz
ea ve say ortak bolumler var ....
Sınıf Ogr. , İşletme ,İktisat ,   psikoloji yanlış olmasam ortak degil 0,3 le carpılıyor yinede bilirkişiye muracaat edersen daha saglıklı bilgi alırsın ..siritan

ya ben demedimki ksinlikle ea dan tercih yapcam bu sene mat öğrt tutmadı die ikinci bi kez tekrar deneyeyim dedim eger olmazsa diye bir bilgi edineyim dedim neyse tesekkürler bilgileriniz için ....
Arkadaşlar ben sayısalcıyım..iyide net çıkarıyom, fakat ben felsefe okumak istiyom, tercih yapabilir miyim?
cok komik ya gulen
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL