Dersizle Forumları

Full Versiyon: MSN adresinizi nasıl korursunuz?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
sseeççiill Demişki:

peki internet explorer in ayarlarını nereden değiştirebiliriz

internet ayarları derken heralde cookies den bahsediyosun bunları internet explrerin üzerine sağ tıklayım özellilere tıkladıkdan sonra geçmişi ve dosyaları sil diyerek uygulayabilirsiniz...
benim şifre o kadar garipki bir hacker ci için kolay ama bulması çok zor diğer maddelere karşıda hep dikkatliyimdir o yüzden 3 yıllık msnim duruyor siritan...
sizin dediğiniz cookies ve temprory dedi local settings te bulunan dosyalar herhelde ben onları her gün siliyorum ama msn de virüs var bunun için ne yapabilirim ?

acaba msn programını silip tekrar mı yükleyeyim yada adres mi değiştireyim?
sseeççiill Demişki:

sizin dediğiniz cookies ve  temprory dedi local settings te bulunan dosyalar herhelde ben onları her gün siliyorum ama msn de virüs var bunun için ne yapabilirim ?

acaba msn programını silip tekrar mı yükleyeyim yada adres mi değiştireyim?

kaspersky antivirüs resmi sitesine girin ordan trial versiyonunu indirin bilgisayarınızı genel bir taramadan geçirin olmazsa adware programları var onlardan birini indirin ama ilk olarak kaspersky antivürs programını indirmenizi tercih ediyorum...
bak bunu öğrendiğim iyi oldugozkirp
supergirl
ben çok super zekayım yaa her tehdit edene kekleniyorum ama hotmail şifre kırmak bu kadar kolay mı?
arkdaşlar html uzantılı şeyleri msn üzerinden almayın onlar çoğunlıkla fake oluor
sitelerde msn şifrenız istenırse yazmayın oda fake olabılıyor
Bİrde ben Görmedım Yazan VAr mI Tanımadığını hiçbir Siteye Şİfrenız Ve Msn Adresınızı Yazmayın
Sayfalar: 1 2
Referans URL