Dersizle Forumları

Full Versiyon: Renk değiştiren butonlar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
SLM BEN HTML DEN ANLIYoRUM SADECE VE SITE KURDUKLARIMDA OLUYOR BANA ACİLEN BUToN CESITLeRI LAZIM MESALA BIR SITEDE BUToNLARIN USTUNE GELDIPIN ZAMAN KAYIYOR FALAN SONRA BUTONUN USTUNE GELDIĞIN ZAMAN RENK DEĞİŞTİYOR.YANİ BİR NEVİ GRAFİK TASARIMI OLUYOR BEN ANLAMIYORUM KODLARIDA YAPAMADIM BANA HAZIR YAPILMIS BUTON VARSA VEREBILIRMISINIZ PAYAŞABILIRMISINIZ..BEN RADYO SITESI KURMAK ISTIYORUM KENDI RADYOMU KOYACAĞIM DJLIK YAPIYORUM KENDI KURMUS OLDUĞĞUM RADYODA AMA PORTAL ISTEMIYORUM SADECE HTML NE BILIM BUTONLAR
-YAYIN AKIŞI
-CANLI YAYIN
-RADYO KURALLARI
-ANASAYFA
-DJLERİMİZ
GİBİ BUTONLAR OLABILIR SİTEYE DDEĞİŞ,K BİR GORUNUJM VERMEK ISTIYORUM AMA PHP SEKLINDE DEĞİL BASIT VE GOSTERISLI HTML SEKLINDE KURMAK ISTIYORUM SİZDEN YARDIM BEKLİORUM saygılar!..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>DJ_OgUz<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Arkadaşım ilk olarak başlığı forum kurallarına göre düzeltmeni rica edeceğim.

Soruna gelirsek.

Bu tür butonları benim bildiğim 2 yöntem ile yapabilirsin.
1. flash programını kullanarak
2. ('Tercih ettiğim') Dw ile rollover image ile bu yöntemde ilk butonu bir grafik tasarım programında yapıyorsun('paint bile olur') sonra bu butonun aynısından farklı bir renkte yapıyorsun ve DW kullanırken image ekle yerine rollover image ekliyorsun ve link veriyorsun. Eğer efekt kullanmak istersen resimlerini gif olarak tasarlayabilirsin. Basitçe bukadar gozkirp
ya ben anlamadım elınızde hazır yapılmıs varsa kod koyarmısınız!!!
yA FLASh yapmayı bende bılıyorum ama ben flash ıstemıyum html seklınde istiyorum efectlı bır suru sıtelerde gordum ama ben yapamadım
Basit bir anlatımla göstermeye çalıştım. İnternette bu iş için (rollover button) yararlı araçlar ve programlar mevcut. Anlatımdaki örnek ekte mevcut.

Örnek >>>
"Rollover button maker" tarzında aratırsan nette bir sürü program bulabilirsin.
Dreamweaver ve Flash programının demosunu resmi sitesinden (adobe) indirebilirsin.

Fakat forumda program ve link paylaşımı yapmıyoruz.
Referans URL