Tevriye ve kinaye sanatıyla ilgili şıklı toplam 25 soru lazm.İlgilenirsenız cok sevinirm...
ne kdr ilgilendiinizi 3 ay sonra gordm tekrar teSekkurler harika ve kullanılmayan bi forumunuz var yapan ve bakmayanlara ayrıca tsekkurlerımı iletiyorm.
ne olursa olsun foruma böyle demeye hakkın yok arkadaşım.Sonuç olarak herkes burada birbirine yardım etmek için var.Elimizden geldiği kadar herkese döküman göndermeye çalışıyoruz.Ayrıca 7/24 pc başında değiliz olamayız da zaten.Bu yüzden bu kadar isyan etmene şahsen anlam veremedim.nasıl 3 ay sonra görüyorsun buraya üye olalı 3 ay olmamış.Ayrıca konu da bu ay içinde gönderilmiş.Yorum ve karar sizindir.
BURCUYA KATILIYORUM forumu bu kadar kolay kirletmek kolay olmaması lazım ve bunada hakkın yok
ya bi dakika bu foruma kimse zorla üye yapmıyoorr..beğenmeyen girmesin kardeşim zorla tutan mı var?ya da burda başçavuşun eşeği mi var???

İyide arkadaşım sen iki mesaj yazmışsın, ikiside bu konuya gitmiş. Birisinde soru sormuşsun diğerinde yanıt alamadın diye eleştiri yapmışsın.
Halen arıyorsan yardımcı olabiliriz.
ben aradığım herşeyi buluyorum