08-03-2007, 04:58 PM
10-03-2007, 12:30 PM
İlkönce Algoritma'yı kavraman gerekiyor.Algoritma herşeyin temeli.Programlama dili algoritmaya giydirilmiş bir kılıf sadece.
Bende Bilgisayar programcısıyım. Programcı olmak istiyorsan bu iş için kaynak kitaplarda almalısın.Genel yapılarını incelemelisin.
Bende Bilgisayar programcısıyım. Programcı olmak istiyorsan bu iş için kaynak kitaplarda almalısın.Genel yapılarını incelemelisin.
nefretli
18-04-2007, 03:22 PM
tekrar tşkler herpinize baya bir faydalı oldunuz bana ve düşünclerime matematiği seviyorum şuanda dershanede öğretmenim ama her sene geleceğimi düşünmek yoruyor beni evlenemiyoruzda
bakalım ne olacak
bakalım ne olacak18-04-2007, 11:45 PM
sadece şu kadarını söyleyeyim web tasarım ve progromlama süper bir şey her 2 si ile uğraşmayı seviyorum ve böle giderse kendi yazdığım ilk siteyi fakat diğer açacağım şimdiye kadaç açamama sebebim kendime adam akıllı bi takım bulamadım ama yazın süper bir takımım olacak yardım alabileceğim ortak yazabileceğim özellikle biri odti diğeri ege bil müh süper olacak bence uğraş insan lar bıkmıyo emin ol ve aşırı zevk alıyorsun
03-09-2008, 02:43 AM
ya abi visual basic ögrenebilirsin aslında hem kolay bir dil hemde iyi projeler yapabilirsin bu dille. ben c# ögrenmekteyim şu an arkadaşlar senin kafanda varmı diyolar bana ama işte pek takmıyorum buna girdim alıştım evet biraz zor ama bu işin piri olursan paraya para demezsin euro falan dersin herhalde
matematikci olman çok büyük avantaj yani kendime bakıyorum lise 1 sınıfta kalan bir kişi olarak bazı zorlandıgım yerler hariç çok iyi anlıyorum c# dan
matematikci olman çok büyük avantaj yani kendime bakıyorum lise 1 sınıfta kalan bir kişi olarak bazı zorlandıgım yerler hariç çok iyi anlıyorum c# dan