Dersizle Forumları

Full Versiyon: cewap yazarsanız sewinirim....
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar ben ticaret lisesinde okuyorum bölümüm bilgisayar oldugu için öss ye sayısaldan girecegim ama ben 3 seneden beri yeterli derecede nerdeyse hiç sayısal ders görmüyorum.kendim çalışıyorum ama temel olmadıktan sonra pek bişey olmuyor.bu sen 4 yıllık olmazsa seneye dersaneye gitmeyi düşünüyorum.sizce bu nasıl bir karar sizce ne yapmalıyım yardım ederseniz sewinirim.şimdiden teşekkürler....
cilek89
canım meslek okuyorum diyorsun..meslek lisesi üniversiteye öğrenci yetistirmiyor ki sende kendi bölümünün yüksek okulunu okuyabilirsin ...ama 4 yıllığı kazanacağına inanıyorsan sansını dene ...baan sorarsan işin zor allah kolaylık versinsiritan
açıklayıcı bir başlık koymazsanız konu kilitlenecektir...
cwplar için teşekkür ederim işimin zor oldugunu ne yazıkki bende biliyorumm
cilek89
bende meslek lisesi bilgisayar okuyorum ve 4 yıllığa dair hiçbir ümidim yok

ümidimiz iki yıllıksiritansiritansiritan
bende meslek lisesi okuyorum bilgisayar bölümü 4yıllık şansımda öğretmenlik üzerine var ben öğretmen olmak istemiyorum şahsen oyüzden 2yıllık deneyeceğim biliyorumki sınavı geçemem ama 2yıllıktan 4 yıllığa geçebilirim hiç değilse 2yıllık okuyup bir şirkete girebilirim ama baK 2yıllık sınavsız geçiş hakkı kalkacak bence şansını kullan
cilek89
derya istesende 4 yıllık öğretmenlik kazanamazsın hehehehsiritansiritansiritandildildil
nevarki onu kazanmasında 1.bölümü yapcaz yani lise1 konularını ama ben öğretmenlik istemiom ha ha ha gulendiluzgun2
cilek89
o zaman birinci bölümün hepsini yapman gerek o puanı alabilmek için...
derya sen 4 yıllık öğretmenlik istemiyorsun ama 4 yıllık öğretmenlikler seni istiyormus hehehhehehehehhehehsiritansiritansiritandildildil
ilknur nie adımı kullanıon nickim var =P ben staj yaptım şirkete gireceğim öğretmenlikte gözüm yok hehehedil
Sayfalar: 1 2
Referans URL