Dersizle Forumları

Full Versiyon: öneri:KİMSE HEDEFLEDİĞİ YERİ YAZMASIN...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öneri:KİMSE HEDEFLEDİĞİ YERİ YAZMASIN...

Neden Mi? arkadaslar yazmasanız daha iyi olur.Çünkü sizin için ve diger arkadaslar için iyi olur.
nasıl yani ya... sanırım forum sayfalarından bahsediyorsunuz..
yoksa öbür türlü çok saçma olurdu..
bence forum sayfalarına yazmanın bir zararı yoktur.yine de görüşünüze saygı duyarım
Nasıl yani ya?Anlayamadım pek kusura bakma arkadaşım açar mısın biraz daha konuyu ??

Anladığım kadarıyla cvp vermek isterim:Hedeflediğim Yeri yazmadıktan sonra hedeflediğim yere nasıl yerleşebilirim ki??Ama anlatmak istediğin şey kötu puan aldığımız takdirde ise haklısın ..Ama hedeflediğim yeri kazanabileceksem ya da oraya yerleşebileceksem (küçük de olsa sansım varsa ) neden yazmamayayım ki?
arkadaş sanırım forum sayfalarına yazmaktan bahsediyor tercih klavuzuna değil..gozkirp
dil hmm..tamam şimdi anladım....dil(bu sıralar stresli geçiyor da kavrama güçlüğü çekiyorum)....Teşekurler Amy_Lee..

Fakat o zaman da forumda yalan söylemiş oluruz ya da forum boşuna açılmış olur..Bence bir mahsuru yok...Yinede düşüncene saygı duyarım arkadaşım...gul
ben bişi anlamadımyani.neden yazmayalımki
11 yıl boyunca istediğimiz yere yerleşmek için uğraşıyoz.ama belki ark başka bişi demiş bi,zde yanlış anlamış olabiliriz dimi.arkadaşım bence net olarak ne dedin bize açıkca söleyebilirmisin
yok arkadaslAr benim öss tercih formuna değil ben buraya yazmasın derim.Farkında değiller ama kendilere zarar gelebiliyor.bunlar saymakla bitmez... Ben isterim ki;Forumda daha çarpıcı başlık ve konular olsun.

AMA YİNEDE DERİM Kİ... YAZMASINLAR...
tamam da neden ...............
Sanırım Arkadaşımızın demek istediği şey :kimse bir başkasının nereyi hedeflediğini bilmesin..Öğrendikleri zaman daha fazla hırs yaparlar ve daha çok çalışırlar...Bu da onun önünü kapatır...Sanırm anlatmak istediği bu ...
Bir bakıma rekabet ortamı oluşur diye düşünüyor herhalde...(anladığım bu )
doğru anlamışsınsiritan
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL