ArkadasLar edebiyat ödevimde bana yardımcı oLabiLirmisiniz?Hoca Dehhani iLe Yunus Emre karsıLassa araLarında nası bi konusma gecer ve konusmaya kim önce basLar. . ?Acıkcası benim hic bi fikrim yoq. . Yardımcı oLursanıs cok sevinicem. tsk
Çok ilginç bir ödev yani..Ama şunları söyleyebilirim.Hoca Dehhani ilk divan şairlerindendir.Yunus Emre ise bilindiği üzere halk şairidir.Yunus Emre daha çok sade bir dille anlaşılır biçimde yazar.Hoca Dehhani ise divan şairi olduğu için ağır bir dille belli seviyeye ulaşmış kişilerin anlayabileceği şekilde yazar.Bence konuşmaya Yunus Emre başlar.Yani bilmiyorum değişik bir ödev...
Çok ilginç bir ödev yani..Ama şunları söyleyebilirim.Hoca Dehhani ilk divan şairlerindendir.Yunus Emre ise bilindiği üzere halk şairidir.Yunus Emre daha çok sade bir dille anlaşılır biçimde yazar.Hoca Dehhani ise divan şairi olduğu için ağır bir dille belli seviyeye ulaşmış kişilerin anlayabileceği şekilde yazar.Bence konuşmaya Yunus Emre başlar.Yani bilmiyorum değişik bir ödev...
Bu ödevi fen aLanındaki bi öqrenciye vermeLeri cok mantıksız bnce

Hoca Dehhani yi de Yunus Emre yi de arastırdım. . Ama araLarında nası bi konusma gecer haLa bi fikrim yoq. . Yine de cok tsk