Dersizle Forumları

Full Versiyon: karttuş
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar karttuş ile ilgili bi mevzuatım var ki şöle nsl bittiğini anlamıyorum meletlerin 2 adet kattuş kutucukları var ama daha adam akıllı kullanamadan bitiyor acaba diyorum uzun kullanım için bi yardım alabilirmiyim karttuşları yazdırmadığım zamanlarda yazıcıda tutmamalımıyımki acaba ???????????
handsome Demişki:

arkadaşlar karttuş ile ilgili bi mevzuatım var ki şöle nsl bittiğini anlamıyorum meletlerin 2 adet kattuş kutucukları var ama daha adam akıllı kullanamadan bitiyor acaba diyorum uzun kullanım için bi yardım alabilirmiyim karttuşları yazdırmadığım zamanlarda yazıcıda tutmamalımıyımki acaba ???????????

öncelikle merhaba

mesela karttuşlarınızı ne kadar süre ile dolduruyosunuz yani dolma ile bitme arasında ne kadar süre geçiyor tabi ki bu kişiden kişiye değişir...

benim size önerim karrtuş özelliklerinden yazma tercihlerinden yazmayı hızlı yazma(quick print) seçeneğine almanız yönünde olacaktır...

birde karttuşunuzu doldurduğunuz yer de tabi iyi olması gerekiyor çünkü dolumlarda şırınga yöntemi kullanılıyosa ve havası alınmadan dolum yapıyolarsa karttuş az mürekkep alacak ve dolmuş gibi gözükecektir buda tez bitme nedenlerinden olabilir...

bir de sürekli yazıcıyı kullanan biri iseniz çabuk bitmesi normaldir...

yanıt için teşekkürler
birde şunu sormak istiyorum acaba yazıcının içinde kartuş durup dururken biter mi????
durup dururken bitmez yazıcının karttuşu donmuştur ve yazmaz biraz sıcak suyun buharında tutarsan yazar ama donmuşsa tabi....

şuda var yazıcıyı her açılışta karttuş bir ileri bir geri yapar ozaman da biraz kayıp olur ama az olur yani oınun bir zararı olmaz.....
Referans URL