Dersizle Forumları

Full Versiyon: Test bölümü açılsın diyen arkadaşlar buraya >>>
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar birlik olup bir test bölümü açtıralım öys ve öss den çıkmış ve çıkması muhtemel soruları içeren test bölümü açılsın diyenler lütfen buraya katkılarınız için şimdiden teşekkürler
dostumxxtt
evet arkadaşım çok iyi olur belki farklı sorularla karşılaşırız..aynı zamanda öss sınavıda yapılsa keşke....
evet açılsın daha iyi olur pratik yapabiliriz böylece...siritan
evet açılsın bencede çok iyi olur....
bende katılıyorum.iyi olur tabii.mod.ların kararına bağlı tabikiide(olursa ii olur amaaaaaaa)
Evet bencede çok iyi olur.Dersaneye gitmeyenler kendilerini denemiş olurlar.İnşallah yakın zamanda açılır!!!
DESTEKLEYEN VE KÖSTEKLEMEYEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

EVET BU KONUYU İKİNCİ KEZ AÇTIM FARKINDAYIM AMA FAZLA DESTEK ALAMADIĞIM İÇİN AÇTIM ÇÜNKÜ BU SAYFAYA BİR TEST BÖLÜMÜ AÇILMALI SİZ ADMİNLER VE YETKİLİLER UMARIM AÇACAKSINIZDIR

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ewet test bölümü açılsın herkes için en iyisi olur bence yetkililere ve adminlere duyurulur  inş. açarlar böyle bi siteyi yapan birisi bence bunu da yapar
herkese iyi çalışmalar,başarılar
evet bence açılsın çok yararlı olacağını düşünüyorum konu tarama testleri artı deneme sınavlarıyla bilgimizi ölçebiliriz
açılması uzun bir çalışma gerektirecektir ki bu şüphesiz modlarımıznda isteği yada olduğunu umuyorum test ve öss denemeleri konursa ve herkes cevaplarını yollar 1 hafta sonra bir sıralama bile oluşturulabilir .
bu sene olmazsa gelecek sene üniversitede olacağımdan o zamanda istendiği takdirde yardımcı olacağım bu arada üniversiteyi kazandıktan sonrada şimdi gördüğüm arkadaşları paylaşımlarıyla burada görmek istiyorum.

[size=x-large][color=teal]Herkese 17 haziran 2007 de başarılar...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL