Dersizle Forumları

Full Versiyon: gurup ve öss tarma isteği
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selam arkadaşlar. bu konuyu bi kaçkere daha gündeme getirmiştim ayrı başlıklar altında. ama pek muhattap bulamadım ben dersizleyi bir adım daha ileri götürecek bir tavsiyede bulundum sanal dersane deilde gercek dersane gibi. belrili aralıklarla öss taramıası yapaıl ve siteye sıkca giren arkları bi gruba ayıralım site içinde bi rekabet havası estirelim sadece ders izlemekten ibaret olmasın. sizlerden ricamdır destekleyen arkadaslarımn bu konuya puanlarını beklıyorum eger faydalı olacagına inanıyorsanız kulak ardı etmeyın. yöneticilerer arz ederim allah kolaylıklar versın herkeslere
bunun benzeri konunun altına düşüncelerini belirtseydiniz keşke
ben senin yanındayım da nasıl puanlıycam bilmiyorummmsiritan***bence siteye sıkca giren arkları bi gruba ayıralım site içinde bi rekabet havası estirelim sadece ders izlemekten ibaret olmasın****çok güsel bi fikir
modlara sesleniyorum bence bizlere belirli bişi söleyin bence meraklanıyorum şahsen saygılarımlaaaaaaa
iyi de arkadaşlar aynı konudan bi sürü açarsanız tabiki de birisinde bütünlük sağlanamaz... bir başlık altında fikrinizi belirtirsiniz çoğalır ve daha etkili olur.
ve beklersiniz kararın açıklanmasını bu konuda...
peki ozaman siz modlar sadece bu konu hakkında olan mesajları kilitleyip sadece bir tanesi kalsın.bizde bütünlük sağlamış oluruz.NEDERSİNİZ_???
birde şu puan werme nereden oluyor
rep puanı profilin altındaki terazi işaretinden oluyor..
tamam bu konular kilitlenecek en uzun hangisi ise ona yazıngozkirp
tamam ozaman
son bir şey sorabilirmiyim konuyla ilgili diil ama.şu mesela oylama yapılıyorya o oylamayı nereden yapıyoz.mesela ewet hayır gibi oylamalar
anketleri moderatörler yapabilir ya da adminler.
Sayfalar: 1 2
Referans URL