Dersizle Forumları

Full Versiyon: ARKADAŞLAR LÜTFEN DERS WİDEO İSTEKLERİNİZİ SADECE BURAYA YAZIN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya üslü sayılar açılmıyo neden 1.bölüm açılıyo ilerlemiyo
soru çözümü hiç görünmüyo!!
kaç aydır video eklemiyorsunuz ne zaman ekliyceksiniz?(özellikle fizik ve kimyadan)
özellikle kimyada bayagı bi eksik konu var onlar tamamlanırsa cok sevınırım .
mat 2 den limit türev ve integral konularını istiyorum fakat konu anlatımlar çok kısa oluyo biraz daha uzun olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
slm bol soru çözümlü videolar istiyorum.
arkadaşlar ben lise 1 fizik kimya biyoloji konu anlatımlı döküman istiyorum ama bulamıyorum uzgun3uzgun3uzgun3
mezunum tekrar hazırlanıyorum ea yım o yüzden malesef fizik kimya biyolojiye ağırlık vermek zorundayım...
lütfen yardım edin...

şimdiden teşekkürler...
sırf soru çözümler için ayrı bi bolum açılsa çok güzel olur
_e_s_i_r_a_ Demişki:

arkadaşlar ben lise 1 fizik kimya biyoloji konu anlatımlı döküman istiyorum ama bulamıyorum uzgun3uzgun3uzgun3
mezunum tekrar hazırlanıyorum ea yım o yüzden malesef fizik kimya biyolojiye ağırlık vermek zorundayım...
lütfen yardım edin...

şimdiden teşekkürler...
Bizim dökümanlarda epey olması lazımdı.Bulamamış olman ilginç.Ama neyse eğer özel istediğin bi konu olursa senin için araştırabilirim arkadaşım..
bjkokan Demişki:

ya bu site çok güzel ama mat 1 amt 2 ve geometri konularıının çoğu eksik lütfen  eksik olan videoları ekleyin az bi süre kaldı ve benim çok eksiğim war onuda bu siteden faydalanarak gideriyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sewinirim.

katılıyorum ve felsefe videolarıda istiyorum
yaa ben fizik atislar istiyorum acil lutfen artik videolar gelsin....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL