Öncelikle herkese merhaba.Benim matematik 2 ve geometriden bazı konulardan eksiklerim var.Ders bölümünde istediğim konular yok.Matematematik 2 den permütasyon,kombinasyon,olasılık ve binom.Geometriden de paralelkenar,dörtgenler,eşkenar dörtgenler.Umarım daha sonra bulabilirim.Hoşçakalın.
herkese merhaba ben de türkçe ve edebiyat ders videolarına yeni konuların eklenmesini istiyorum özellikle öys konuları
Herkese başarılar iyi çalışmalar
ya bu videolar nasıl indirliyor bilgisayara söylerseniz memnun olurum
ya bu videolar nasıl indirliyor bilgisayara söylerseniz memnun olurum
arkadaşlar sitedeki videoların indirilmesi mümkün değildir...
slm arkadaslar bence matematık konularında orneklerın cogalması ve zor orneklerın cozulmesı gerekır boylece konular daha ii kavranmıs olur...
harika bı sıte ama matematik ve geometri konuları çok eksık tamamlanırsa sevinirim özellıkle integrar türev 2.3. dereceden denklemler ve eşitsizlikler ayrıca arkadaslar haklı daha çok soru çözülürse sevinirim

Öncelikle böyle bir site kurduğunuz için teşekkürler.kimya ve biyolojide çok az konu anlatılmış oysa ikisinde de birsürü konu eksik. Eksik olan konuların devamı gelicek mi yoksa bu kadarcık mı????
bende matematikten seriler konusunu istiyorum şimdiden sağolun
arkadaslar nasil izleniyo bu videolar ben real player yukledim ama hala izleyremiyorum.
ders sayfasinda hala windows media player cikiyo nasil yapicaz anlatin lutfen
media player çıkıosa ondan izlemeyi dene

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13