Dersizle Forumları

Full Versiyon: ARKADAŞLAR LÜTFEN DERS WİDEO İSTEKLERİNİZİ SADECE BURAYA YAZIN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
mantık,sosyoloji,dilbilgisi,coğrafyadan bölgeler,psikoloji gibi derslerde eklenirse çok sevinirim..
kimyadan çözeltileri ekleyebilirseniz çok memnun olurum...
bana göre edebiyat videolarına önem verilmeli.fizik videolarını çok seviyorum.diğer videolar da onlar gibi uzun tutulsa çok iyi olur.
bendeeeee fizikten 2.bölüm konularını yay ve su dalgaları (bi nevi atom fizigi),mat ten 2 konu istemiştim teşekur edrım ıntegral ve tümevarım konularını ekledıgınız için,yalnız lımıt ve türev olursa sevınırım cunku 2.bölüm konuları kasıoo fazlasıyla....malum sınava 3 ay kaldı son konularımızıda bitirelim artıksiritan
hayırlı günler
fizikten basit harmonik hareket ve düzgün doğrusal hareketi işler misiniz
Şimdiden teşekkürler
slm arkadaşlar!!! fizikten ATIŞLAR VE HAREKET konuları olsa çok ii olur bence siritan
bende matematik bolumune permutasyon-kombinasyon-olasılık,fizik bolumune is-guc-enerji istiyorum.kimya ve biyolojiden de isteklerim var ama o bolumlere pek onem verilmemis diye geciyorum.burda sizi suclamıyorum sadece biraz daha fazla calısmanızı rica ediyorum basarılar diliyorum...
ya sizden çok önemli birşey istiyorum hiçbiryerde bulamadım ya... süblimleşme ile ilgili bilgiler istiyorum ALLAH rızası için çok önemli ya lütfen !!!
matematikden karmasık sayılar
fizikden-atıslar qibi videoları ekliyebilirseniz cok sevinirim
Bu arada site cok qüzel ders anlatımları qüzel
fakat soru sorabilme qibi bir imaknımız olsa daha qüzel olur bence
ders anlatanların mail adreslerine mail atsak onlarda cvplasalarv.b.
videolarda karmaşık sayılar mevcuttur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL