Dersizle Forumları

Full Versiyon: ARKADAŞLAR LÜTFEN DERS WİDEO İSTEKLERİNİZİ SADECE BURAYA YAZIN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
matematikten türev integral  ve limit konularını anlatırsanız sevinirim  yardımlarınız için teşekkürler
real player yüklü diilse yükleyebilirsin...yeni videolar ordan izlenioo cünkügozkirp
AYNUR Demişki:

bende  türkçe   ve edebiyattaki konuların çoğlmasını istiyorum.uzgun2

Aynen katıLıyorum. SaLı günü diLden yazıLım var yardımcı OLursanız çok sevinirim.. Sıfat, zamir,fiiL,fiiLimsi v.b.. Türkçe konuLara hiç giriLmemis..
Bir de Kimya dan Çözeltiler konusu yok videolarda. Eğer eklenilebilinirse benim için çok iyi olacak.
olimpiyat soruları(matematik)
Matematik Bölümünde Türev ve İntegral koyarsanız sevinirim
arkadaşlar yaa örnek veriyorum matemetikten denklemler çalışmıyo yardımcı olurmusun konu daha açılmamışmı yoksa benim pc demi bi sorun var?şimdiden teşekürler...soru
bende fizikde atışlar ve harmonik hareket konusunu bulamadım,ilgilenirseniz sewinirim...
matematik te çözülen sorular çok kolay biraz daha zor yokmu?
ya bu site çok güzel ama mat 1 amt 2 ve geometri konularıının çoğu eksik lütfen eksik olan videoları ekleyin az bi süre kaldı ve benim çok eksiğim war onuda bu siteden faydalanarak gideriyorum lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız sewinirim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL