Dersizle Forumları

Full Versiyon: ARKADAŞLAR LÜTFEN DERS WİDEO İSTEKLERİNİZİ SADECE BURAYA YAZIN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
gulARKADAŞLAR LÜTFEN DERS WİDEO İSTEKLERİNİZİ SADECE BURAYA YAZINgul.çünkü mod ark. wakit kaybı oluyor.hem birde bütünlük sağlamış oluruz.we ark.yardımımız dokunsun birazcaliskananlayışınız için saolun
gulozaman arkadaşlar şimdi istediğiniz konuları we dersin adını yazmaya başlayalımcaliskangozkirpgozkirpgul

ilk olarak ben yazıyım ozaman matematik limit özelliklede kimyadan kimyasal bağlar olursa sewinirim
aöf derslerini istiyorummm
bende  türkçe   ve edebiyattaki konuların çoğlmasını istiyorum.uzgun2
[color=blue][size=x-large]siritanben matematik konularında daha fazla örnek çözülmesini istiyorumsiritan
Arkadaşlar lütfen video isteklerimizi sadece burada yapalım.Açılan yeni konular direkt kilitlenecektir.Bilginize..Konu sbt..Ayrıca lütfen herkes isteklerini düzgün bir şekilde anlatsın.Kimseyi yargılar şekilde olmasın.Anlayışınızdan dolayı teşekkürler.
ben videoların daha uzun olmasını istiyorum..Yani 15-20 dk da değil de daha uzun 40-45 dk gibi o videoda o konuyla ilgili zor örneklerin çözülmesini istiyorum.Konu anlatımlarında da biraz hızlı gidilmesini ve önemli yerlerin daha çok üzerinde durulmasını istiyorum...Teşekkkürler..
herkese slmlar ben fizikten iş güç enerji hareket kimyadan bileşikler çözeltiler organik kimya ve ayrıca bunu anti parantez içinde söicem çünkü hiç anlamıyorum matematikden permütasyon kombinasyon olasılık olursaa çok sewinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.....
ben biyolojiden dönem ödevi aldım ama bulamıyorum konu:transformasyonun biyoteknolojide kullanımı??? yardım ederseniz çok sewincem... şimdiden teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL