Dersizle Forumları

Full Versiyon: gülelim eğlenelim
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya soyle komik mizah duygusu gelismis bir insan cikip suralara eğlencelik yazılar serpiştirse fotograflar koysa eğlensek gulsek olmazmı yani.bu siteden de faydalanarak ders acıgımı kapatacagıma inanıyorum(zaten bu sitenin bir nimet oldugunu dusunuyorm) ama bu siteden biraz da mizah belkiyorum.umarım cok yanlıs seyler soylememisimdir.
sen onları yanlış yerde arıyorsun.Kimimiz öss ye kimi kpss ye hazırlanıyor.Gülmeye fırsat yok ki ! gulen
coptenfirlayankedi Demişki:

ya soyle komik mizah duygusu gelismis bir insan cikip suralara eğlencelik yazılar serpiştirse fotograflar koysa eğlensek gulsek olmazmı yani.bu siteden de faydalanarak ders acıgımı kapatacagıma inanıyorum(zaten bu sitenin bir nimet oldugunu dusunuyorm) ama bu siteden biraz da mizah belkiyorum.umarım cok yanlıs seyler soylememisimdir.

bu tür konuları yazın dersizle cafe bölümümüz açıldığında paylaşabiliriz... şuanda bunun olması mümkün değildir....
Yazın derken sınavlardan sonrayı mı kastediyorsun. Eğer kastetdiğin buysa nedeni ne ki .Şimdi olsa şöyle bi kafa dağatacak bir bölüm açılsa bence tam süper olacak gulen
şimdi ders zamanı yazın bol bol gülecek vaktimiz olacak.gozkirp
iyi tmm o zaman yazın gorusuruzsiritan))
hep birlikte gulucukler sacmak dilegiyle...siritan
konu kilitli.bunları yazın sınavdan sonra yaparsınız arkadaşlar..
Referans URL