Dersizle Forumları

Full Versiyon: Ek Puanlar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
öğretmen liseleri puanına kavuştu meslek liselerin 2yıllık hakkı war.peki liseelere giriş sınawında dereceyle giren bizz fen liselerine nie ek puan yok????????
Arkadaşaım zaeten meslek liselilere yeterince haksızlık yapılıyor bide sen ortalığı karıştırma
milli eğitim bakanı veya ösym başkanı forumumuzun üyesi olmadığı için,bu konuda kim nasıl bi cevap verebilir bilemiyorum...
bu sorunun muhatabı onlar...
fen liselerine ne 3k puanı verceklerki ben onu anlayamdım.. süper eğitim görüyosunuz hakkınızda kazanmışsınız zaten kazanmayanızda çok nadir... nise bi bildiğin vardır herhalde yaxdığına göre...
fen lisesine ek puan verilmesi kadar saçma birşey olamaz!! Hangi mesleğe verecek onu söyleyebilir msin?? Bir kere kaç defa aöl de okudun onu söylesene.....herşeye dışardan bakmayın ve herşeyi kendinizin bildiğini sanmayın!! söylediklerinizi biraz düşünerek söyleyin......
düşündüğüm gibi bu forum konusu tartışmadan başka birşey getirmez...
zaten sorulan soruya cvp verecek kişiler bu forumda değil...
milli eğitim bakanı cevaplasın...

ama bi meslek lisesi mezunu olarak bu arkadaşı anlamakta ben de güçlük çekiyrm...
fen lisesi okuyup ek puan istemek ilginç gerçekten...
kilit...
kurukafa arkadaşımızın isteği üzerine, yani ona bir cevap hakkı vermek için konuyu açıyorum tekrar...

ama lütfen tartışmalara meydan verecek konuşmalar yapmayın...
kibar bir dille fikirlerinizi belirtin...
evet kurukafa arkadaşım cvbını bekliyoruz madem açtırdın konuyu.....öncelikle hangi mesleğe ek puan istiyosun ona bir cvp ver istersen.....tıp mı mühendislik mi diş hekimliği mi eczacılık mı.........öğretmenliğe de mi istiyorsn yoksa!! bir oraya açıklık getir önce istersen.............CEVABINI EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUZZ....
evet bekliyoruz kurukafa hangi mesleği seçtiğinde ek puan isterdin ve sebep ??????
ya da sen madem ek puan verilmediğinden şikayetçisin sen istersen meslek lisesine nakil yaptır eee ne de olsa meslek lisesine ek puan veriyorlar!!! DEĞİL Mİ???senin istediğin ek puan değil mi meslek lisesine nakil yaptır o zaman...
Kurukafa bu söylediklerin sence akla,mantığa uyuyor mu??Bak ben açık konuşayım..Sen fen lisesinde okuyan biri olarak ek puan istiyorsan demek ki okulda çok kötü bir yerdesin yani derslerin çok kötü ve de sende bundan etkilenerek hedeflerini küçültüyorsun ve ek puan istiyorsun......SÖYLEDİKLERİM YALAN MI???LÜTFEN İNKAR ETME!!!çünkü başka türlü fen lisesindeki hiçbir öğrenci ek puan istemezz!!!!!!!!!
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL