Dersizle Forumları

Full Versiyon: neden  sanal yerine gerçek dersane olmasın
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
merhaba arkadaşlar. bir çok kere dile getirdiğim bi konuyu tekrar sizlere hatırlatmak ihtiyacı duyuyorum. evet dersane içinde bir öss taramsı yapılmasını ve bu tarama sonuclarına göre arkadaslarımızın gruplara ayrılmasını bu taramaların belırlı perıyotlarla yapılmasını gruplanan arkadaşlarımızn arasında rekabetin artacağını böylelıkle sadece ders izlemekten ibaret bi site olmayacagını gercek dersanecılığe yakın olunacak bi adım atılacagını önermiştim gruplanan arkadaşarımızın birbirlerıyle paylasımlarıda daha sıccak bi ortam olusmasına yardımcı olabılır. fakat yeterlı destegı bulamadım arkası gelmedi. tabi biz hep istiyoruz ama bazı şeylerin yapılması kolay olmuyor yönetici arkadaşlarıma ALLAH kolaylık versın fakat önerilerime göz atarlarsa sevinirim en azından uygulanabılırlıgını tartısınlar. bu önerime destek veren arkadaşların puanlarını veya msjlarını beklıyorum herkese kolay gelsin
@gürkan

neden sanal yerine gerçek dersane olmasın
gurup ve öss tarma isteği
Öss Tarama Testi İsteği
site içi bir öss taraması yapalım
grup kuralımm

Sürekli aynı konuyu farklı başlıklarda açarsan zaten destek bulamazsın.
Aşağıdaki link bu konu için açık tutuluyor. Tartışmaları oradan yürütelim, teşekkürler.
----
Test bölümü açılsın diyen arkadaşlar buraya
http://www.dersizle.com/forum/showthread.php?tid=7201
----
konu kilit.
Referans URL