Dersizle Forumları

Full Versiyon: Video Paylaşımı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Ben NE Yazsam kilit Yiyo siritan ama Olsun Yinede Bİ Önerim Var Adminlere.ACaba youtube Video Ekleme Paneli Olsa.Herkes Beğendigi Videoları Paylaşsa soru siritan Hani Şu YoutubeNin Video Embed Kodu Varya gulen yani biz sadece video İD'sini Girsekte Sitede yayınlansa diye saçma bi fikir işte :Pp
@yuxexes

Acaba ne videosu yayınlamak istiyorsun. Amaç olarak ne güdüyorsun böyle bir sitede ? Sanırım en az 10 tane Türk video paylaşım sitesi var.
Oralarda bu olayları yapabilirsin.

Bence buradaki kullanıcıların videodan çok döküman ve soru-cevap olayına ihtiyacı var gibi, yanılıyormuyum acaba ?
foruma ders dışında konular eklensin mi?

%50 Oranında Evet Oyu Almış Yazın İşimize Yarar.. Böyle Bi Sonuç Cıkmış.Bende ona Güvenerek Böyle Bir Fikir Sunmak İstemiştim.İnsanların Arada Sırada Eğlenmeyede İhtiyacı Var.Soruma Eğlenmek İsteyen Başka Foruma Gibi Bi Cevap Almak İstemedigim İçin Kısa Kesiyorum.Sayın Adminim.. Kolay gElsin
O konu 3-4 ay önce "yaz dönemi" için açılmıştı. Sonuca görede cafe bölümü açılmıştı, şimdi kapalı. Daha önce de bu tarz konular açıldı, cevaplar verildi. Yine de herkesin fikrini söyleme hakkı var, dikkat edersen bu konuyu da kapatabilirdim ama cevap yazılması için açık bıraktım. Bu tarz fikirlerin tatil dönemlerinde değerlendirilecektir. Anlayışın için teşekkürler...
Ben Teşekkür Ederim gulen
Arkadaşım diyorum seni de arkadaşım gibi görüyorum bu sitede sadece (sınav dönemi için)senin gibi arkadaşlar ve ben 2007 öss için eksiklerimizi gidermek için varız (üni. okuyan ve mezun arkadaşlar ise bizlere yardımcı olmak için varlar)bizler bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için buradayız eğlence,dinlence gibi zamanlar başka platformlarda yapılmaktadır.
fikir özgürlüğü tabi ki var ama biraz siteyi daha iyi tanırsan sen de konunun içeriğini daha iyi anlayacaksın...
2007 öss de başarılar...
Forumun Ne Amaçla Hizmet Verdiğini Anlamamış Olmamı Düşünmen Enteresan GEldi Bomonti.Hem Saolsun Adminimiz Beni Detayına Kadar Aydınlattı.Ben Fikrimi Söyledim Olur Veya Olmaz Diye Bi Cevap Bekledim.Ve Cevabımıda Acıklamasıyla Birlikte Aldım. 2007 Öss De CümLemize BaşarıLar..gulen
Konu uzamadan kilit...
Referans URL