Dersizle Forumları

Full Versiyon: test bölüm konusu neden kapatıldı
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
evet neden kapatıldı çok merak ettim doğrusu kizgin
aynı konuyu birçok defa açarsanız tabiki de kapatılacaktır...
burda açtığınız konuda bütünlük sağlanmadığı taktirde açmanız anlamsız..aynı konuları defalarca açıp da kuralları ihlal edeceğinize yönetimle irtibata geçebilirdiniz.üstelik konuların hepsi kapatılmadı.en çok mesaj yazılan konu halen daha açık.ve sen oraya yazacağına tekrar , tekrar ve tekrar aynı konuları ısrarla açıyorsun arkadaşım....

işte konu burda:
http://www.dersizle.com/forum/showthread...amp;page=2
iyde güzelim pardon sen nie bukadar kızdın anlamadım yani ne dir bu ortamın kızgını olma hali bana nbaşkası konuşsun sen değil kim bilr ne çok açmışım bidaha açıcam hadi bakalım yok ama açmıycam sıkıldım kim görüyoki boşuna açmayalım
handsome Demişki:

iyde güzelim pardon sen nie bukadar kızdın anlamadım yani ne dir bu ortamın kızgını olma hali bana nbaşkası konuşsun sen değil kim bilr ne çok açmışım bidaha açıcam hadi bakalım yok ama açmıycam sıkıldım kim görüyoki boşuna açmayalım

arkadaşım aynı konuyu birkaçkere açarsan tabiki de size bir cevap yazmak zorundayız... forumumuzun düzenli olarak yürümesi için çalışıyoruz yapılan yanlışları da uygun bir dille iletiyoruz bunda bir kızgınlık aramayalım ve aynı konulardan bir kaç kere daha açmayalım... anlayışla karşılayacağınızı umuyorum...

iyi çalışmalar...
handsome Demişki:

evet neden kapatıldı çok merak ettim doğrusu kizgin

@handsome

Merak ediyorum acaba aynı konudan mı bahsediyoruz.
"Senin" açtığın "Test bölümü açılsın diyen arkadaşlar buraya" adlı konuyu bilerek açık bıraktık bu test konusu tartışılsın diye. Defalarca aynı konu açıldığı zaman daha az etkili olur bunun farkında değilsin. Ayrıca burada kimseye kişisel bir müdehale yapmıyoruz. Uyarılar düzen sağlamak için.

Test isteği açık konu; "Test bölümü açılsın diyen arkadaşlar buraya"

http://www.dersizle.com/forum/showthread...amp;page=2
Referans URL