Dersizle Forumları

Full Versiyon: Bilgisayrım kendi kendine kapanıyor..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
osszede17
arkadaşlar bilgisayarım her yarım saatte bir kapanıyor aniden... virus taraması yaptım bilgisayr temiz çıktı sebebini bi türlü anlamadım.. anlayan varsa bilgisayardan yardımcı olursa sevinirim..yoksa camdan aşağı atacam bu bilgisayarı..
kapanmadan önce kasadan fanın durma sesi geliyor mu?
ya da sesinde değişme fln?
osszede17
Amy_Lee Demişki:

ewet fan durmuyor ama bazen durup çalışır gibi oluyor yani fan sesi bazen değişiyor
osszede17 Demişki:

Amy_Lee Demişki:

ewet fan durmuyor ama bazen durup çalışır gibi oluyor yani fan sesi bazen değişiyor

o fanın bazen durup çalışması sorun çıkartabilir...

şuan sende de o gözüküyor...fan duruyor ve işlemci aşırı ısınmadan dolayı bilgisayar kapanıyor bence bir teknik servise gitmelisin yada bilgisayarın kasasını açıp fanın üzerinde veya kenarında bulunan tozları temizlemen gerekiyor......
osszede17
peki anladım bide şunu söylemek istiyorum birde benim kasa bilg masasının yanındaki yuvada yani fanın gördüğü yön kapalı fakat hiç boşluk yok değil kasanın orda durmasıyla da kaynaklanıyor olabilr mi yani fanın hava alması engelleniyor olabilirmi..çünkü ben bilgisayrı yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve hep aynı yerde böyle bi problemlede hiç karşılaşmadım..hele bu soğuk havada ilginç doğrusu
valla kasanın arkası açık olmalı.. ben masanın arkasını kestirdim.ama başka nedenler de olabilir..co-pilot un dediği gibi içi tozlanmış olabilir.arkadaşım fan eğer durursa anakartı bozabilir... ciddi bi durum sözkonusu..kanımca siritan
osszede17
Amy_Lee Demişki:

valla kasanın arkası açık olmalı.. ben masanın arkasını kestirdim.ama başka nedenler  de olabilir..co-pilot un dediği gibi içi tozlanmış olabilir.arkadaşım fan eğer durursa anakartı bozabilir... ciddi bi durum sözkonusu..kanımca siritan

ewet haklısınız önerileriniz için teşekkür ediyorum sanırım yarın temizlik başlıyorsiritan
artık tozdan falan değilse daha biz bişe yapamayız çünkü gerisi donanımsal problemlere giriyo...
zaten senin problemde donanımsal olarak gözüküyo bana kalırsa power supply i değiştirmen gerekecek..
osszede17

bilgisayarı temizledim yine aynı değişen bişey yok ..

arkadaşlar format atsam geçermi sizce?
osszede17
co-pilot Demişki:

artık tozdan falan değilse daha biz bişe yapamayız çünkü gerisi donanımsal problemlere giriyo...
zaten senin problemde donanımsal olarak gözüküyo bana kalırsa power supply i değiştirmen gerekecek..

power supplyi neden değiştireyim ki orasını anlamadım..zarar mı görmüş diye düşünyorsun?soru
Sayfalar: 1 2
Referans URL