Dersizle Forumları

Full Versiyon: öss de şu kadar yaparım diyen
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
tahmininizce öss kaç puan yapabilirsiniz arkadaşlar?
ve ya şu kadar yaptın diyeler?
Valla ben Puanlama İşinden anlamam...şu sitelerde filan var onlara bakarım..onlarında bir dedigi bir dedigini tutmaz..vallagulen en iyisi boşvermek..Dershaneyi sorarsan onlarda zaten kafasına göre dolduruyorlar.bi geliyor 200,230,194,220
en Yüksek 230 Aldım..Ama O da 1.Bölümden...uzgun3
denemelerden söz 2den 255 felan alıyorum öss 2006 da 242 ham aldıydım
okul danda 68 geldiydi eklemeli puan 310 olmuştu bu sefer öss 2007 de 330 puan almak istiyom yani geçen sene aldığım puandan 20 puan daha fazla alırsam istediğim yere gideceğimi tahmin ediyorum
benimde bu sene 3. senem olcak ,birinci bölümden ea hazırlanıyorum..ilk sene girdiğimden 2. sene tam 40 puan daha fazlasını aldım bu sene de geçen seneden 10 puan yüksek alırsam inşallah tamamdır..
hedefim söz 2 den260 ham yapmak.yaklaştımda.okuldan da 72 puan geliyor.ve eminim ki yapacağım!herkese başarılar diliyorum...
kolay gelsin...
Hedef sayısal-1 den 240 yapmak yaparsam oöbp 91 ,ek puan falanda var yaklaşık 100 puan eklencek 340 ile Çanakkale'ye gitmek bilgisayar öğretmenliği başka çarede yok siritan bu arada ilk girdiğimde geçen sene 156 mı ne almıştım baya kötüydü şuan 53 fazlasını aldım en fazla dahada fazlasını alacam inşallah.
bende ea 2 den 270 yapıyorm 280 i aşarsam herkese tamamdır işallah
herkes istediği bölüme gider inşallah şimdiden başrılar bana daha 2 sene var ama ruyalarıma girio uzgun3
hiç deneme sanavına girmedi tahminen 200 alırım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL