Dersizle Forumları

Full Versiyon: Polislik Sınavı Hakkında Sorum?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
benim sorunum şu... sayısal alandan mezun oldum ve polislik sınavına gireceğim. bu sınav da sözel ağırlıklı bir sınav ve benim ağustos ayına kadar sözel derslere çalışmam gerekiyor.. tarihim biraz iyi ama coğrafyada sorunum var. çünkü hiç anlamıyorum.. bana bu konuda nasıl bi yol çizmem gerektiği hakkında bir fikir, bir çözüm yolu gösterirseniz çok mutlu olacağım.. umarım derdimi anlatabilmişimdir.. şimdiden teşekkürler
ya bi kere yanlış yere yazmışsın kiltlerler seni bu arada polislik sınavı ne zamn ya gozkirp
kilitlemiyoruz...
aslında kilitlemek gerekir ama bugünlerde iyiliğim üstümde...
konu taşınmıştır...
daha dikkatli olmanız dileğiyle...
pardon... sorunumun coğrafya ile ilgli olmasından dolayı oraya yazmıştım ama neyse çok da önemli diil dikkat ederim artık...
Çalışman gerek gulen
önce tüm konuları ayrıntılarıyla beraber çalışmalısın.sonra hem buradaki videoları izlemeli hem de döküman indirmelisin.daha sonra bol bol test çöz ve konuları pekiştir.faydasını göreceğine inanıyorum.sayısalcı olduğum için bende ilk zamanlarda coğrafyada zorlandım 9.sınıfta ama bu şekilde çalışınca bayağı faydasını gördüm.umarım sen de faydasını görürsün..
çalışacan daa hoca açacan kitabı okuyacan siritan
arkadaş coğrafya için etkili bi çalışma yöntemi önermenizi bekliyo...
geyik amaçlı saçma msjlar yazmayın lütfen!!!
bu arada polislik sınavı ile ilgilenenler için:
başvurular 24 temmuz- 4 ağustos tarihleri arasında yapılacak yazılı sınav da 20 ağustosta.. sınava girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar
saol siritan tşkr
Sayfalar: 1 2
Referans URL