Dersizle Forumları

Full Versiyon: PHP sorun
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dostlarım biri siteye php dersleri koyarsa çok sevinirim ve sizin sayenizde html öğrendim

sorum::
ben bir üye sayfası yaptımonu yönlendirdiğim sayfaya hangi kodları yazmalıyımki submit dediğinde kaydetsin
ÖRNEK KOD;

<? php
mysql_connect('localhost','mysql_kullanıcı_adi','sifre'
or die (Mysqle bağlanırken hata oluştu);
mysql_select_db("database_ismi") or die("veritabanına bağlanamadı")
$query="insert into tabloadi values('$kullanici_adi','$sifre','$mail')";
mysql_query($query)
if (mysql_error()){
echo"mysql hatası".mysql_error();
}else{
mysql_close();
print "ekleme işlemi başarıyla tamamlandı";
}
?>
yaaa abi ben konu açtım konuyu kilit lediler yaaa ben bunun telefon rehberi gibi olanını istiyom yani kayıtlar açılabilecek bi kod yokmu
Bunun için php öğrenmen lazım. Yani kodları yazsanda hataya müdahale edemezsin. Snırım yakında da siteye php derslerini eklemeye başlarız.
umitdilli Demişki:

Bunun için php öğrenmen lazım. Yani kodları yazsanda hataya müdahale edemezsin. Snırım yakında da siteye php derslerini eklemeye başlarız.

bu gercekten mukemmel olur php yi video dersi ile anlatmak cok guzel olur
sitede php derslerinin yayınlanmasını bekliyoruzzz. bunun için çalışmalarınız nasıl gidiyorr..
Tamam arkadaşlar yakında çekmeye başlarım fakat şu sıralar çok yoğunu ondan seri bir şekilde devamını getiremeyebilirim. Yinede elimden geleni yapacağım
php ile dokumanlar toplamaya başladım ama anlamadığım birşey var.
ya ben php kodlarını html olarak hazırladığım kodların arasına araştırdığım kadar ekliyorum hata veriyor. bir program mı eklemem lazım. ayrıca submit edildiğinde o bilgiler nerey gidiyor. bu konuda çok yeniyim ve bilgim sıfır. bana adımları yazarmısınız.
çok teşekkür ederim. php derslerini yayınlamışsınız. ellerinize sağlık...siritan)
Emeğinize sağlık.Bu php dersleri çok işime yaradı.
Sayfalar: 1 2
Referans URL