Dersizle Forumları

Full Versiyon: Tekrar yapıyorum gene unutuyorum yarıdm edin??
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar bende cd seti var.Dönem başından beri dinleyip izliyorum.yarı tatilde tekrar yapmaya başladım.Ama soru çözerken ya dikkat eksikliğinden ya da bilgi eksikliğinden soru kaçırıyorum.Yardım edin lütfen.Sorulara yanlış yanıt veriyorum.bu neden.
Haçlı Demişki:

Arkadaşlar bende cd seti var.Dönem başından beri dinleyip izliyorum.yarı tatilde tekrar yapmaya başladım.Ama soru çözerken ya dikkat eksikliğinden ya da bilgi eksikliğinden soru kaçırıyorum.Yardım edin lütfen.Sorulara yanlış yanıt veriyorum.bu neden.

bol bol kitap okuyun , gazete okuyun , dergi okuyun sadece ders değil bunlarda gerekli...
katılıyorum.bende de o sorun wardı.sürekli tekrar yapmak zorundasın.yoksa öğrendiklerini kolayca unutabilirsin.
o videolari izlemek tam anlamiyla tekrar olmuor bence.
o orada anlatiyor . sen kendin çözmedikçe zorlanmadikca bi anlami olmas

bana göre tabi gulen
tek bir çaresi o konu ile ilgili elinde ne kadar soru varsa çöz bence bu yeterlidir ama bazı konular vardırki ne yaparsan yap olmaz galiba bu da
biraz güvensizlikten biraz da korkudan kaynaklanır ilk önce bunları yenmek gerekir inşallah sorunu çözersin
dennis Demişki:

o videolari izlemek tam anlamiyla tekrar olmuor bence.
o orada anlatiyor . sen kendin çözmedikçe zorlanmadikca bi anlami olmas

bana göre tabi gulen

kesinlikle katılıyorum siritan + sürekli test çöz.. yani kalem elinden düşmesin. gulen
Valla gerçekten izledikten sonra , direk test kitabı al ben o kadar çok buldum ki ordan burdan farklı farklı sorularla hep karşılaşıyorum ne kadar da yapamasam da ben de elinden kalemi düşürmemeni tavsiye ederim uzgun3

Rep Puanı : 479 orta okul günlerim aklım geldi :P:P
abi bence iş sadece cd izlemekte bitmiyo bence sen tekrarını kitaptan yada başka şeylerden de faydalan bide sana tavsiyem kendine özgü bi takım formül ya da aklında kalacak bi takım işaretler semboller geliştir yani ezber olmasın ben bunu fazlasıyla yapıyorum ve emin ol daha fazla etkili oluyo ben dene derim zararlı cıkmazsın
bir şey sorabilir miyim haçlı?konuyu bilmene rağmen yanlış çok çıkıyorsa aslında sevinmelisin yanlışları erken görmüş oluyon..!!
@melis89 ' a acayip fazla katılıyom neden mi o kadar çok yanlış soru yapıyodum ki yanlış yaptıklarım türdekileri kaçırmıyorum gibi birşey unutma yanlış yaptığın zaman silip atma soruyu cevabını öğren sen istemesende o beyninin bir köşesine yerleşiyor ve başka zaman o tip soruya benzer soru çıktımıda o girdiği yerden öyle bir parlayarak çıkıyor ki soruyu yapman hani bazı sorular vardır kolay dersin yaparsın ama belli bir süre gider ona bu yapamadığın soruyu o sorudan bile kısa sürede yaptığını görceksin.Sana başarılar öss sınavında umarım kazanırsın istediğin yeri kolay gelsin.
Sayfalar: 1 2
Referans URL