06-02-2007, 02:10 PM
06-02-2007, 10:36 PM
Teşekkürler...
07-02-2007, 01:34 PM
güzel bir paylaşım teşekkürler...
07-02-2007, 01:35 PM
rica ederm arkadaşlar devamı siz istedikçe fazlasıyla gelecek...herkese ii çalışmalar..
09-02-2007, 10:36 AM
Kurabiye ..arkadaş çok istekli ve gönülden paylaşımlarınız için size minnet duyuyoruz..+rep ...delphi bana basit bir dilmiş gibi geliyor...visual basic hakkında bildiklerinizi öğretirseniz,hep birlikte sevinebiliriz.en başta bu program ile neler yapılabilir nerelerde kullanılır ,amacı nedir bunları yazarsanız ..yine seviniriz.teşekkür ederiz. iyi çalışmalar..
09-02-2007, 12:26 PM
brave Demişki:
Kurabiye ..arkadaş çok istekli ve gönülden paylaşımlarınız için size minnet duyuyoruz..+rep ...delphi bana basit bir dilmiş gibi geliyor...visual basic hakkında bildiklerinizi öğretirseniz,hep birlikte sevinebiliriz.en başta bu program ile neler yapılabilir nerelerde kullanılır ,amacı nedir bunları yazarsanız ..yine seviniriz.teşekkür ederiz. iyi çalışmalar..
brave kardeşim eğer delphi sana kolay geliosa vb yide hemen öğrenebilrsin.sadece kurcalaman ve kodlarını bilmen gerekiyor..delphi dersinde belli bir düzeye kdr anlattıktan sonra vb.net dede ders nitelikli bişiler yapmakistiyorum.gelelim sorularına

bu program ile messenger programı yapılabilir mesela..ama şunu hatırlatmadan gecmek istemiyorum.msn de internet üzernden paylaşım yapıyoruz dimi..bunu vb nin diğer sürümleriyle yapamazsınız cünkü net bağlantısı yapamıyoruz onlarda.vb.net adındanda anlasılacagı gibi net bağlantısı olan programlarıda yapabilecegimiz bir arayüz.mesela bu forum sayfaları,internet sitesi,word gibi excel gibi büyük programlar,winamp a benzer ses video çalma programı,hatta ve hatta yıllarını vererek bir windows xp bile yapabilirsin..bu heralde bu seviyede geleceğin en yüksek yer olur..zor değil sadece sabır istiyoır cünkü cok ince noktaları var..link vermek yasak olmasa vb.net in kitap adresini yollarım ama..neyse arkadaşlar ilgilenenlere öm atarım...bu kurallarda yazmıo olabilir yani
kolay gelebuarada rep için sğl ve siz istedikce paylaşmak bnm icin sorun değil,zevk duyarım.elimden geleni yaparım...
23-02-2007, 04:05 PM
sağolsın kanka hoş geldin aramıza
öğretcem sana bu işi
öğretcem sana bu işi
24-02-2007, 09:24 PM
gelicek inş.02-03-2007, 06:50 PM
kesinlikle mükemmel bi paylaşım ben nasıl ögrencem bunu
aslında basit ama genede bazen aklım duruyo

aslında basit ama genede bazen aklım duruyo

04-03-2007, 06:08 PM
saol emeğine sağlık + repini sonradan vericem

Sayfalar: 1 2