Dersizle Forumları

Full Versiyon: flashget..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar ben flashget le dosya indirirken nereye kaydetmesi gerektiğini işaretliyorum mesela belgelerim diyorum indirmeye başlıyor indirme bittikten sonra dosya orda olmuyor oraya indirmiyor nereye indirdiğini de bulamıyorum..Bu durumu nasıl düzeltetebilirim nasıl istediğim yere indirmesini sağlayabilirim? Teşekkürler..
flash get programına basınca yukarıda downloads ditye bir yer olması lazım ben şuan kullanmıyorum ama hatırladığım kadarıyla öyleydi oraya tıklarsan indirilenleri görebilirsin yada c: nin içinde downdloads diye bir klasör açmış olabilir ya da program files / flashget içinde olabilir...

olmazsa downloads diye bir arama yap belki bişeler çıkabilir ya da indirdiğin dosyayı arama yap....
ewt belgelerimi seçiyorum indirmeye başlıyor downloads da indirdiğini gösteriyor.Ama oraya indirmiyor.C ye de bakmıştım download diye bir dosya yok arattırmıştım da indirdiğim dosyayı bulamadı.Ne yapmam gerekiyor acaba?
"category" ordan "properties" ordada nereye yüklemek istiyorssanız onu yazın hatırladığım kadarıyla burasıydı...

ya da flash get programını çalıştır orda bölümlerden downloada gel ctrl+enter yapınca direk yüklenen klasöre gönderyor heralde bunu da bi dene...

Co-Pilotun DeDigi Gibi Flash Getin Yüklü Olduğu Dizinde Bi Yerlerdedir Hiç Bulamıyosan Eğer Ctrl+f Yap gulen İndirdiğin Dosyanın ADını yaz arasın tüm pcde elbet buLur gozkirp
co-pilot Demişki:

"category" ordan "properties" ordada nereye yüklemek istiyorssanız onu yazın hatırladığım kadarıyla burasıydı...

ya da flash get programını çalıştır orda bölümlerden downloada gel ctrl+enter yapınca direk yüklenen klasöre gönderyor heralde bunu da bi dene...

ewt saolun category den ayarladım başka bir dosya indireyim eğer istediim yere kaydederse sorun yok ama indirmezse diğer yolları denerim teşekkürler..
yuxexes Demişki:

Co-Pilotun DeDigi Gibi Flash Getin Yüklü Olduğu Dizinde Bi Yerlerdedir Hiç Bulamıyosan Eğer Ctrl+f Yap gulen İndirdiğin Dosyanın ADını yaz arasın tüm pcde elbet buLur gozkirp

inanmazsınız ama aramalar sonucunda öyle bir dosya bulunamadı!gulengulen
dersizleci Demişki:

benim dediklerimi de bi dene istersen olmazsa flashı kaldır yeniden kur başka bişe gelmiyo aklıma..
co-pilot Demişki:

dersizleci Demişki:

benim dediklerimi de bi dene istersen olmazsa flashı kaldır yeniden kur başka bişe gelmiyo aklıma..

tmm tmm denedikten sonra tekrar dönerim buraya..teşekkürler
Ya arkadaşlar kusura bakmayın da olmadı..Bu dosyayı tam indirmiyor herhalde..Yani masaüstüne yüklemesini istedim seçtim sonra yükleme bitince ctrl+enter yaptım masaüstünü açtı da indireceği dosya yok! İndirilip indirilmediğini kesin olarak nasıl anlayabilirim? Yani o yüzde yerinde 99 yazıyor 100 yazmıyor..
Sayfalar: 1 2
Referans URL