Dersizle Forumları

Full Versiyon: italyanca
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
merhaba arkadaşlar,ben bu günlerde italyancaya cok merak sardım ve bu dili ögrenmek istiyorum,ne tavsiye edersiniz bana? nasıl ögrenebilirm kendi çabalarımla?
öncelikle burası ingilizce bölümü.
italyanca bölümümüz olmadığı için konu burda kalsında, bu konuda sana kim nasıl yardım eder bilemiyorum...
kolay gelsin.
bende italyancaya başlarken işine yarayabilecek temel bi kaynak var

umarım işine yarar

linkler döküman bölümünde veriliyor ama senin isteğin dışında kullanan olacağını sanmadığım için burdan veriyorum ...

http://rapidshare.com/files/24808987/_talyanca.txt.html
Valla eger kurs felan hiç düşünmüyorsan. Babylon diye bi sözlük programı var. Önce onu alıp direk türkce - italyanca olmasa bile -belki bulabilirsin- ingilizce - italyanca bularak sözcüklere ulasabilirsin... Daha sonra Yahoo'dan bi hesap alıp sohbet odalarından italya kanalına takılıp ordan talyanlara 3-5 kelime 3-5 kelime derken geliştirebilirsin... Bi ara ben de ispanyolcaya heves etmiştim de.... siritan
İnşallah işine yarar.
italyanca paylaşım için teşekkür ederim
tznfangirl Demişki:

merhaba arkadaşlar,ben bu günlerde italyancaya cok merak sardım ve bu dili ögrenmek istiyorum,ne tavsiye edersiniz bana? nasıl ögrenebilirm kendi çabalarımla?

Özel mesajda bana en çok ne konuda yardım istediğini açıklarsan sana yardımcı olacağım. İngilizce bölümümüz için ingilizce soruları sormalısınsiritan
Referans URL