Arkadaşlar bu linkteki 82. soru ( http://www.hemenpaylas.com/download/8122...i.pdf.html )
İlk mesajımdaki gecikmeden dolayı özür diliyorum fakat elimde olmayan sebeplerden ötürü foruma girmeye fırsat bulamadım fakat admin arkadaşın "çok bile bekledi soru sorcaksanız şöyle yapın" tavrından ötürü de büyük üzüntü duydum.
arkadaşım bende birsürü şeyden dolayı üzüntü duyuyorum ama bunda üzüntü duyulacak bişey yok...
foruma soru koyacaksınız,bunun örnekleri var...
birtek ben değilim tepki gösteren...konuyu gören herkes bişeyler yazmış zaten...
ben yine baya bi bekledim ve konuyu kilitledim...
bunun için özür dileyemicem üzgünüm...
başarılar..
bitkiler her zaman solunum ve terleme yapar.(karanlıktada dahil.)k1 ile k 2 arasında solunum ve terleme yapmıştır fakat kabarcığın sağ yönde ilerlemesi k2ye doğru,su harcadığına işaretttir solunum olayında hatırlarsanO2+C6H12O=CO2+H2O açığa su çıkar yani solunum yaptığıının göstergesi olamaz.bu aralıkta terleme yapar.k2-k3 aralığında ise ortamda ışık war su war fotosentez yapar ve fotosentez reak:CO2+HO=C6H12O6+O2 dir.yani su harcanır.k2 ve k3 aralığında sola kayması su harcandığını fotosentez yaptığını gösterir.
cvp 1 ve 3 olmalı.yani C...doğru mu?
kurukafa arkadasım cok saol cevabın doğru ve çok güzel anlatmışsın çok iyi anladım.
herkese teşekkürler
başka sorular için yeni konu açınız.