ne yapmam gerektiğini bilmiorum.nolur yardım edin.mat2 çözemiorum.çok zor

sözelden edebiyat yadatürkçe öğrt tercih etmek istiorum..bunun için mat 2yapmam gerekiomu

yoksa sadece ed-sos ve sos2 yetiomu

lütfen biri cevap yazsın

bentürkçe öğt.olmak istiorummmm.
arkadaşım eğer Türkçe öğretmenliği istiyorsan 1.bölüm yapacaksın ve 2. bölümden de sadece edebiyat ve sözel 2 yi yapman yeterli ea öğrencisi dahi olsun böle yapman gerekio puanında falan eksilme olmas çünkü bu istediğin ortak bölüm hem sözelciler girebilir hem ea..(umarım yardımcı olmuşumdur)..
çokkkkkkkkk tesekkür edrimmmmmmmm.inan o kadaryardımcı oldunki şimdi yanında olsam boynuna sarılırdım.allah razı olsun.inş.allah gönlüne göre verir.tekrar sao. o zaman ben sözele yükleniyim

inş.vatana millete hayırlı bir türkçe öğrt.olucam

ii akşamlarr

selvi ben geçen sene senin gibi yaptım ea öğrencisiydim mat yapamadığım için sözelden gireyim dedim ama olmadı çünkü sözel alt yapım yoktu yani sosyolaji mantık ülkeler coğrafyası tarih hep ezber isitiyo ezberin kuvettli ise yaparsın ama ben çok pişman oldum bu sene ea giricem 15 tane yapıyorum şimdi mat o da yetiyo bana hem sözelden bi 250 almalısnki rahat edebiyat yada türkçe öğrt gidebilesin kardeşim ben yaşadım sana söylüyorum ben derimki bidaha düşün
canımm semracım

çokk saolasın kardeşimm.bidaha düşünmekisterdim ama inanki mat2 0 bende.o yüzden dediğin gibi sözel dersleri çokk ii ezberlemem gerekio.e napalım tatlım kazanmakiçin katlanıp ezber yapmam gerekio

inş.beraber istediimiz bölümlere yerleşiriz kardeşimm

hoşçakal.çokk saol
daha istedigin şey için napman gerektigini bilmiyosan bence sen gönülden istemyon
rica ederim selvicim senide anlıyorum ne diyelim umarım ikimizde istediği bölümler olur da biter ibu çilemiz artık kurtulalım bu dertten valla benim pilim tükenmeye başladı hadi başarılar kardeşim sıkı çalış olucaktır morelini yüksek tut öpüyorum
burak arkadaşım.biraz ayıp etmedinmi sencede

sana nekadar gönülden istediğimi göstermek isterdim ama malesef ispatlayamıorum

lütfen insanların sorunlarına saygı duy

sadece emin olmak ve kafamda soru işareti kalmasın.içim rahat bi şekilde çalışmalarıma devam edebileyim diye busoruyu sorup yardımistedim

sağolun çokyardımcı oldunuz.herkese tesekkür ediorum.sen gönülsüz desende ben türkçe öğrt.liğini kazanıp hayırlısıyla öğretmen olucam canım arkadaşım.hayatta başarılar dilerim sanaii akşamlar.görüşün için de saol.çokk saygı duyuyorum

merhaba canım .met2 cözemedigini yazmışın .bende EAbölümü mezunuyum ve mat2 yapamıyorum ama mat1 yapa biliyorum .ve öss de yalnızca tür1 sos1ve mat1 yaparakta bazı yerleri kazana bilirsin .örg.okul öncesi öğretmenliği,ana sınıfı öğr.vbgibi .Ama sen sözel tercih yapmak istiyorsun galiba olabilir .ama unutma istediğin bölüm ortak bölümdür birdaha düşün bence çünkü sınava giren cok sayıda sözelci var ve bi okadarda sözeli tercih eden EA cı var .bu yüzden söyledigin bölümde bir yıgılma oluyor ve üniverteye cok yüksek puan alan giriyor .bence sen azda olsa mat yapmaya calış belki sınavda yapa bilecegin birkac soru çıkar cıkmassa yine sözel yaparsın .buarada şunuda söyleyeyeim ne olursa olsun kimsenin moralini bozmasına izin verme özelliklede rakiplerinin butür tuzaklarına düşme .kolay gelsin
arkadaşım yardımın için çok saol.mat2 yapamıodum ama şuan 15 tane yapabiliorum.söylediğin hersey doğru.çok yığılma oluyor ve puanı tavan yapmış.bazı üniversitelerde 350den bile fazla.oyüzden hem ea hem sözel tercih yapmak en mantıklısı.ama türkçe öğretmenliğini küçüklüğümden beri istioırum.allah yardım edecek busene.emeklerimi boşa çıkarmıcak.günde 8-9 saat çalışıorum.eminim allahyardım edecek ve marmaraüni.türkçe öğretmenliğine giricemm

aminn.mutlu olamıyacağım bi bölümde okumak istemioruumm

allahım yardım et

ii günler arkadaşım.başarılardilerim sanada.allah gönlüne göre versin