Dersizle Forumları

Full Versiyon: AOBP İLE İLGİLİ YARDIM
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
selam arkadaslar ben imam hatip lisesi son sınıfında okumaktayım benim son sınıfa gelinceye kadar tüm derslerim 5 ama bu sene 1 tek dersim 4 düştü benim tahminen kaç puan alırım
okulda senden daha iyi yoksa okul 1. olursun demektir. alan içi seçersen 104 alan dışı filan seçersen 80 - 50 arası bişiler geliyodu ama tam bilmiyorum ...
tesekkür ederim
slm ben bilgisayar yazılım öğrencisiyim diploma notumu 4.00 oldugunu ve öss de kendi alanımı seçtiğimi ele alırsak aobp'ım kaç olur bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
diploma notu ile aramızda pek fark yok benimde 3.98 okul başarısıda önemli bunun için benim geçen yıl 91,772 gelmişti siritan bilmiyom ki bu yıl düşer mi . Kendi alanınıda seçmek istersen oöbp ' nını 0,3 ile çarpcaksın bu senin alan için seçtiğin zaman eklenecek olan ek puan.Ama oöbp kağıttaki gibi 91 eklenmicek onuda kendi alan içi seçersen 0,8 ile çarpacaksın kısacası;

(aoöbp*0,8)+(aoöbp*0,24)=Üniversite siritan

öss klavuzunu okuduktan sonra yanlış bilgi verdiğimi gördüm düzelteyim dedim siritan ek puan ağırlıklıoöbp *0,24 ile hesaplanacakmış.
Referans URL