15-02-2007, 02:56 PM
21-02-2007, 08:12 PM
mybb internet adreslerinde kurulumunu bulabilirsin. kolay gelsin.
27-02-2007, 10:05 PM
bir kere kardeş domain olmadığı için alman gerek ve domainsiz forum ayakta durmaz ve beleş domain ayakta durmaz
27-02-2007, 11:49 PM
İnternette olması lazım ama çok istiyorsanız kısa bir süre sonra anlatayım.
Adım adım neler lazım, ne yapmak gerekir yazarım...
Adım adım neler lazım, ne yapmak gerekir yazarım...
15-03-2008, 07:29 AM
anlatırsanız İİ OLur
15-03-2008, 10:16 AM
MyBB themeleri de oldukça hoş, türkçe theme bulmak sorunlu oluyor biraz ama yinede kendimiz bile tema yapabiliriz bu foruma. yapmamız gerekenler çok basit.
Öncelikle MyBB'yi indirelim.
-
İndirdiğiniz Dosyayı çıkartın ve hostunuza veya localhostunuza gönderin.
Şimdi kurulum zamanı.
Local hostunuza attığınız Mybbyi http://localhost/myboard/install/index.php linkinden açınız.
1- İlk Adımı Next Diyerek Geçiyoruz.
2- Lisans Sözleşmesini Next ile geçiyoruz.
3- Server özellikleri ve karşılaştırmalarını kontrol ediyor. Tüm seçenekler yeşil ise Next ile geçiyoruz.
4- PhpMyAdmin'i açıyoruz. Yeni veritabanı oluşturuyoruz. Veritabanı ismi olarak Forum diyebiliriz.
5- Database Ayarlarına geliyoruz. Burada Db hostu, kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz. Localhost için kullanıcı adı root, şifre boş olacaktır. Database name bölümüne az önce açtığımız Forum Veritabanının ismini yazıp, Next ile devam ediyoruz.
6- Tablolar veritabanına oluşturulacak bekliyoruz ve bitince next ile geçiyoruz.
7- Datalar oluşturulduktan sonra next ile geçiyoruz.
8- Theme installı yapılınca next ile geçiyoruz.
9- Forum ayarlarını yapmamız için gereken bilgileri giriyoruz.
10- Forum için admin oluşturuyoruz.
11- Kurulumu bitiriyoruz.
Localhosta Forum kurulumumuz bu şekilde bitiyor.
Sitemiz Hayırlı Olsun
Öncelikle MyBB'yi indirelim.
-
İndirdiğiniz Dosyayı çıkartın ve hostunuza veya localhostunuza gönderin.
Şimdi kurulum zamanı.
Local hostunuza attığınız Mybbyi http://localhost/myboard/install/index.php linkinden açınız.
1- İlk Adımı Next Diyerek Geçiyoruz.
2- Lisans Sözleşmesini Next ile geçiyoruz.
3- Server özellikleri ve karşılaştırmalarını kontrol ediyor. Tüm seçenekler yeşil ise Next ile geçiyoruz.
4- PhpMyAdmin'i açıyoruz. Yeni veritabanı oluşturuyoruz. Veritabanı ismi olarak Forum diyebiliriz.
5- Database Ayarlarına geliyoruz. Burada Db hostu, kullanıcı adı ve şifresini giriyoruz. Localhost için kullanıcı adı root, şifre boş olacaktır. Database name bölümüne az önce açtığımız Forum Veritabanının ismini yazıp, Next ile devam ediyoruz.
6- Tablolar veritabanına oluşturulacak bekliyoruz ve bitince next ile geçiyoruz.
7- Datalar oluşturulduktan sonra next ile geçiyoruz.
8- Theme installı yapılınca next ile geçiyoruz.
9- Forum ayarlarını yapmamız için gereken bilgileri giriyoruz.
10- Forum için admin oluşturuyoruz.
11- Kurulumu bitiriyoruz.
Localhosta Forum kurulumumuz bu şekilde bitiyor.
Sitemiz Hayırlı Olsun