Dersizle Forumları

Full Versiyon: İnternetten öss başvurusu ?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar. Ben internetten kendim öss başvurusu yapacam. Fakat bankaya yatıracağım parayı T.C kimlik No'suna göre mi yatıracam bir yardımcı olursanız memnun olurum.soru
dostumxxtt
evet arkadaşım banka memurları kimliğini isterler kimlik numaran ile başvurunu yapabilirsin.
teşekkür ederim yardımın için.
bireysel başvuru yampak daha kolay kaydımı yaptım. +8 ytl (iki kişi) form parasıda vermedim gozkirp
karakule_061 Demişki:

bireysel başvuru yampak daha kolay kaydımı yaptım. +8 ytl (iki kişi) form parasıda vermedim gozkirp

ölemi abim form için 5 ytl verdi. bankayada 40 ytl ödeyecek kazılıyorlar bizleri gozkirp nette yapsak daha karlı.. gozkirp
netten daha hızlı vekolay. Fakat geçen sene kayıt yaptırmış ve bilgilerinde değişiklik olmayanlar için geçerli. gozkirp
valla açıkçası bende netten yapmak istiyoprum ama yapamıyorum nasıl yapılacağını bimiyorum bilgilendiriseniz sevinirim
ben gidip formu aldım ama yine de netten yapsam daha karlı olacak saki
bir bişey daha soracam
bizim lise de kayıt ücreti olarak ta 3 ytl alınıyor bu yasal mı acaba
MoRGue Demişki:

ben gidip formu aldım ama yine de  netten yapsam daha karlı olacak saki
bir bişey daha soracam
bizim lise de  kayıt ücreti olarak ta 3 ytl alınıyor bu yasal mı acaba  

bizde neden 5 ytl gozkirp
arkadaşlar netten kayıt için bankaya TC kimlik numarasına göre 40 ytl yatırıyorsunuz. 2 gün sonra kayıt işleminini ösym öğrenci portalından yapabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans URL