Dersizle Forumları

Full Versiyon: netler düşüşte
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya benim netlerim düşmeye başladı öss ye az kaldı moralman çöküntü içindeyim uzgun2 gaza da gelemiorum 4. senem we bu sene olseun istiorum artık uzgun3 yardımcı olacak arkadaşlar duyurulur
yani moralini bozma bende bazen 120 sözel sorudan fule yakın yapıyom bazen 30 yanlışım felan çıkyo denemlere bakma esas öenmli olan sınava kadar kendini en iyi hazırlaman ve her soru tipini görip öğrenmen lazım ben gaza gelmek için gerçek sınavdan çıktıktan sonra eğer iyi geçtiyse o andaki mutluluğumu düşünüp o anları yaşamak için hırslanıp çalışıyorum geçen sendede çok mutlu çıkmıştım işte ülkeler coğrafyasından bir soru boş bıraktım o benim 1 seneme mal oldu kaydırddığımdan en az 13-14 soru yanlış çıktı buda 20 -25 puanıma mal oldu 310 aldım ama bi yere yerleşmedim ama sonuçların açıklandoığı gün çok kötü olmuştum en za 2 ay bunalıma girdim bu anlar aklıma geldikçe kendimi gazlamam gidiyo diyebilirm kendine hayaller kur gaz ver işte ne biliyim
saol tşk
hiç birşey için geç değildir.Yeter ki amacın uğruna birşeyler yapmaya çalış.eğer zaten çalıştıysan emeğinin karşılığını alırsın.

consider85 sana bir sorum olacaktı.nasıl ders çalışıyorsun?
yani konu eksiğim çok yok ama say2 de war we günümün büyük bi kısmı boş olduğundan sürekli ders çalışıorum 5 saat dersande sora ewdeyim yaklaşık olark 4 saaat uyuyorum we sürekli ders çalışıorum
fire_man1 eğer bi önerin warsa söle önerilere her zaman açığım
sehercan
deneme sınavı sonuçlarına fazla aldanma sen çalışmana bak bide neden utanıyosunki utanılacak ne var yaa... mızmızlık yapmasiritan hadi ii çalışmalar
consider85 Demişki:

yani konu eksiğim çok yok ama say2 de war we günümün büyük bi kısmı boş olduğundan sürekli ders çalışıorum 5 saat dersande sora ewdeyim yaklaşık olark 4 saaat uyuyorum we sürekli ders çalışıorum
fire_man1  eğer bi önerin warsa söle önerilere her zaman açığım

ya zaten cok calısmak basarı degildir bunu unutma bnmde bu ikinci girişim olacak ve ben cok kötüydüm dogruyu söylemek gerekirse ben 200 ün üstüne cıkamadım ama hocalarım diyorki biz suandaki denemelere fazla bakmıyoruz sonuct daha konular tam degil önemli olan marttan sonraki denemeler bu yüsden üzülme bende öyleydim ama inşallah hepmiz basarırız
Evt pek üzülme dershanedeki sorular çoğunlukla zor ve sayısal değeri yüksek olur.Öss de ise yoruma dayanır.Bkz geçen öss sınavı fen-1 bölümü nerede sayısal değer ? bi kimyada katlı oranlardan vardı o kadar.Ben şuan sadece matematik netime güveniyorum geometri ve çoğu derslerine görmemize rağmen 17net çıkardım.Ama şöyle düşünürsek ben bu konuları 3 yıl öncesinde görmüştüm.Sende sayısal isen matematik ile fene çalış diğerlerini boşver ikisindede 20 nin üstüne çıkarsan sorun yoktur.Diğerlerini boşver dediğimde çalışma anlamında değil arada test iste öğretmenlerinden çöz.Bide dershanede program yaptırt kendine ona göre çalış.Bende daha yok program ama çok az kaldı yarın çok sorulu bir program alcam artık iyice gaza basmak lazım yoksa batıyoruz siritan Başarılar.En son deneme sınavımda 190 rezillik siritan hem küçük hata hemde zordu.Ama 190 aldım diye üzülmeyecem neleri yanlış yapmışsam onu anlayıp ona benzer sorular çözcem.Gerçi sen bizden daha iyi bilirsin öss nasıl soruyoda umarım oöpb düşmemiştir.
Benmde 4. senim bende acık konusayım konu eksigim oldugu için 200 altında yapıyorum ea2. buna ragmen 15 kişilik sınıfta birinci 265 kişilik dersanede ilk 50 deyim.konular tamamlanınca uccaz arkadaslar merak etmeyin.Herkese başarılar
consider85 Demişki:

ya benim netlerim düşmeye başladı öss ye az kaldı moralman çöküntü içindeyim uzgun2 gaza da gelemiorum 4. senem we bu sene olseun istiorum artık uzgun3  yardımcı olacak arkadaşlar duyurulur

Her gün mutlaka test çöz. Çözdüğün soru sayısını sürekli arttır.

İnsanlar seni anlamıyorsa kendini anlatmaya çalışma dersine çalış, önüne bak yoluna devam et.

Derslere farklı oranda zaman ayır ancak aynı oranda önem ver.

Bir hafta içerisinde mutlaka her derse çalış.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL