Dersizle Forumları

Full Versiyon: Ösys Başvurusu İnternet üzerinden nasıl yapılıyor?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
osszede17
Arkadaşlar başvuruları internet üzerinden nasıl yapabiliriz.Daha önce hiç yapmadığım için biraz acemiyim.Bu konu hakkında geniş bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum..Ve benim birkaç sorum olacaksiritan

1-)Ösysye başvuru net üzerinden nasıl yapılıyor..?

2-)Hangi adresten..?

3_)Bu durumda herhangi bir okula gidip ösys aday başvuru belgesi alıp doldurmamıza gerek kalıyor mu?Veya aynı şekilde(örn:bende 2006 ösy sistemi kılavuzu var tekrardan gidip 2007 ninkinden almamıza gerek varmı?

ilginiz için şimdiden tşkler..
arkadaşım.neden kafanı böle şeylere yoruosunki.köşedeki liseden 2ytl ye başvuruformu almak çokmu zoruna gidiyo.git biokuldan yeni form al.ve için rahat etsin.güzelce başvurunu yap.garantili olsun.sanal aleme güvenilmez..ben aynen öle başvurdum bitti..hayırlısı olsun.ii akşamlar
cevap süper olmuş arkadaşıma katılıyorum...dil
içimden-gelenleri yazdım...sağolun-ii akşamlar
evet doğru söylüyorsunzu geçen sene kenmdim internetten tercih yapiim dedim gönderdim hata ekranı çıktı tercihim iptal oldu diye korktum gitiim başvuru merkezinden başvuru uyaptım garanti olud içim rahatladı bir yer tutmadı ama neyse!!!uzgun3
ya walla milleti anlamıyom googla ösys bireysel başvuru yazsan çıkardı siritan
geçende böyle bir olaya rastladım komşu anesinin kimlik numarasına kendi evindeki biligsyarından bakackamış kimlik numarası sitesinin adresini yazıp vermemi istedi walla şaşırdımsiritansiritan adam 6 sene okumuş tıpı bitirmiş doktor nası oluyo anlamdım yanigulengulengulengulengulengulen
İlla kendim internetten yapicem diyosan al sana aday portalı kimlik numaranı şifreni gir ne istiyosa yap yaz olsun bitsinn siritan

http://portal.osym.gov.tr/default.aspx
Arkadaşlar olumsuz cevap verceğinize sorulan cevaplara cevap verelim yok bana katıldığın için teşekkürler yok canım, yok sevindim, arkadaşlar biraz dikkat edelim.Andorax ' a teşekkürler ..
ya 'affetmez' kardeşim ben kötü bi cvp vermedimki.aksine onun yararına cvp verdim.git dedim form al.için rahat etsin.garantili başvuru yapmış ol dedim.sanal aleme güvenilmez.yine sölüyorum.güzelce form doldurup başvurussunu yapsın összede.anlıyoruz insanların dertlerini.benbunun kötü bi cvp olduğunu düşünmüorum.inş.yardımcı olabilmişimdir.ii günleruzgun3
ya 'affetmez' kardeşim ben kötü bi cvp vermedimki.aksine onun yararına cvp verdim.git dedim form al.için rahat etsin.garantili başvuru yapmış ol dedim.sanal aleme güvenilmez.yine sölüyorum.güzelce form doldurup başvurussunu yapsın összede kardeşimuzgun3bizde összedeyiz.anlıyoruz insanların dertlerini.benbunun kötü bi cvp olduğunu düşünmüorum.inş.yardımcı olabilmişimdir.ii günleruzgun3
ya 'affetmez' kardeşim ben kötü bi cvp vermedimki.aksine onun yararına cvp verdim.git dedim form al.için rahat etsin.garantili başvuru yapmış ol dedim.sanal aleme güvenilmez.yine sölüyorum.güzelce form doldurup başvurussunu yapsın összede kardeşimuzgun3bizde-anlıyoruz insanların dertlerini.benbunun kötü bi cvp olduğunu düşünmüorum.inş.yardımcı olabilmişimdir.ii günleruzgun3
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL