Dersizle Forumları

Full Versiyon: deniz harp okulu sınavlarına girecegim ama...
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ya ben deniz harp okulu sınavlarına girecegim ama sınavları gectikten sonra yabancı dil sınavıda varmıs ya sonucta ben 2 senedirli ingilizce görmüğyoru sizce nasıl olacak ya diyecegim bir ingilizce kursuna gideyim olmayacak zaten ünv e hazırlanıyorum son senemde sizce ne yapmalıyım?
Bence yazın ingilizce kursuna git...Kaliteli kurslar var cok iyi birşekilde ogreten...
Daha tabiki program yaparsan bu univ calısmanı etkilemez...
Fakat işin en onemli yanı ==> kelin ilacı olsa kendi basına surermiş kardesim wallahi...siritan bende bu işlerden yoksunum biraz.. :::S:S:S:S
Merve ilk önce iyi bir yer seçmişsin ama neden 4 yıllığı düşünmüyorsun ki.Şimdi kursa yazılsan aklında birazcık varsa belki çözersin ama hiç unutmam ablam 4 yıllığı kazandığında ingilizce kursu falan almıştı ama sınavı geçememişti 5 yıllık okudu bitirdi.Ama askeriyede nasıl soruyolar bilmiyorum ki,çok istiyorsan yazıl derim.Bu arada gerçekten çok istiyorsan yazıl.Bunu sen benden daha iyi biliyorsun .

editlemedim:vay canına iki kere aynı cümleyi yazmışım gozkirpgozkirp
ya aslında en cok istediği meslek mat öğrt ama olmazsa tamam simdiden eken böyle düşünmeye ama yine de aklımda olsun diye saolun inş hayırlısı olur
Ne demek insan sevdiği meslekte kendini bulur.Bende askeriyede okumak istiyorum ama şartlar nedenler vs .vs bir sürü o yüzden Öğretmenlik istiyorum ikinci en çok sevdiğim meslek.Sana başarılar.
Referans URL