Dersizle Forumları

Full Versiyon: TM bolumu
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba arkadaslar,Abiler, Ablalar ;
Ben Lise 2. sınıftayım...
İkinci donemdeyiz sizlerinde bildiği gibi...
Düz lisede TM bolumunde ogrenimimi surdurmekteyim.Derslerim fena deil..
ÖSS ' ye calısmaay simdiden baslamak istiyorum hatta gec kalmısım gibi bir his bile var icimde...:S
Fakat bir turlu su bilgisayar meletinden kurtulamıyorum yanı bagımlılık gibi
buna da buyuk ilgim var...Bilgsyaar konusunda bilgilerim oldukca genilş..
Web ve genel programlama konularında vs.
Sizce ne yapayımda daha iyi ders calısayım.
Sizlerin tecrubelerinden kaynaklanan bilgiler bana buyuk yarar verecektir.
BUna guvendiğim icin buraya yazmıs bulunmaktayım..
Simdi bir kac soru daha sorucam..?
TM bolumundeyim ... bu bolumde bilgisayar ile ilgli bir bolum varmı ?puanı_?
Web tasarım ile ugrastıgımdan photoshop u biliyorum.
Bu neden le reklamcılık bolumu istiyorum.fakat bilgimm yok bu bolumde photoshop ile alakalımı ? puanı ?
Matematiğim cok fazla iyi deil seviyorum fakat bazen anlamayınca hayal kırıklgına ugruyorum ?? bunu asmanın yol neyden gecer???:S
Ve sizlerinde bana tavsiye edebileceğiniz bir meslek vbarmı bu TM bolumunde...
Sizlerden yardım bekliyorum...
Simdiden sonra cokcalıssam gecmi kalmıs olurum ..:S?
Lutfen yardım edin...
Simdiden Cok teşekkürler...
Saygılar..herkese kolay gelsin...
Biliyorum flood olacak fakat neden kimse birşey yazmıyor sadece yardım istemiştim ben...11 hit var bir yorum yok...Arkadaslar neden birşey yazmıyorsunuz ???bakınca.=?==?uzgun3
BU kadar umursamamazlık olma z arkadaslar bu nedir ya tmm yardım etmeyin...
Yardım kotu birşeydir.Hatta benim durumum yardıma cok muhtac biri kadar deil ama siz yardıma coooooooooooooooooook muhtac kalanlarada yardım etmeyin ne guzel bir duygu bu...Kolay gelsin...
KARDEŞ FORUM BU GÜNLERDE UYUYO BENDE LİSE 1 ÖĞRENCİSİYİM TECRÜBEM OLMADIĞI İÇİN SANA YARDIMCI OLAMICAM NEYSE İNŞALLAH SANA YARDIMCI OLAN ÇIKAR
Olsun kardesim soylemen yeterli..
Fakat dediğin dogru
Forum uykudan ne zaman uyanıcak onuda bilemiyorum...:@
Mrb arkadaşım.Sana bilgisayar konusunda diyeceğim tek birşey var evde abin varsa ona söyleki bilgisayara şifre koysun yoksa da babana söylersinsiritan başka bir yöntem bulamıyorum açıkçası.Ve geç kalmış durumda değilsin bence Matematik konusuna gelince... Kardeşim matematiği sevmeyipte t-m bölümüne geçmenle bencillik etmişsin.Neyse sana önerim matematiğe sıkıca tutun t-m bölümündesin senin mat2 çözmen lazım.Onun için temelini güçlendirmene bak.
t-m bölümünde bilgisayarla ilgili bölüm yok galiba.Varsada bilemiyorum.Reklamcılık senin bölümünden evet tm-2 puanıyla.Kaç puan olduğunu bilemiyorum onun için internetten araştır.Sana t-m ci arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilirler.
Matematiği sevmiyorum demedimki..Dikkatli okumamıssınız ....!!!
Matematiği sevmesem iyi olmasa idi ogretmenlerim zaten TM bolumune yonlendirmezler idi...
matematiği seviyorum fakat bazen anlamadıgımda sıkıcı oluyor demek istedim orada ben... O yuzden...
matematiği çözemediğinde canın sıkılmasın. Bana öğretmenim şey derdi hep, 3 ay bi soruyla uğraştım ama çok şey kazandım. Niye hocam dediğimde? o kadar farklı yolalr buldum ki derdi siritan çözebildiğin sorular sana birşey kazandırmaz. Çözemedikelrin sana eksiklerini gösterir. Onlarıda yaparsan zaten matematikde artık moralini bozacak birşey kalmaz siritan Bilgisayar işine gelince, bence sadece dersizle.com u aç gulen başka birşey açma derim hehehe siritan kendine de zaman ayır oyunada.. dengeyi sağlam tutarsan süper olur arkadaşım. Başarılar diliyorum.. caliskan
bende lisede bilgisayara fazla düşmüştüm ve dolayısıyla kazanamadım. annen baban yasaklasa bile eminim internet cafeye gider gene girersin. hiçbir sihirli el yok sana yardım edecek. konsantrasyon ve başarıya ulaşma ile ilgili kitaplar okursan faydası olur. bana faydası dokunmuştu
Malum ulkemizde univ kazanıncada işsiz kalınabiliyor...O anımda bana suan ugrastıgım seyler yetişecek fakat univ daha da onemli tabi ...İşte bu iki şeyt arası celişki cok fena bişey Allah kimseye gostermesin...???
Sayfalar: 1 2
Referans URL