Dersizle Forumları

Full Versiyon: Sayısal-1 Fen bölümü.
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum.Sayısal-1 ' i yapmak zorundayım sadece.Matematikle aram iyi zorlansamda çözüyorum ortaokuldan beri matematik hastayısım.Ama fenlede aram iyi olmasına rağmen çok yanlış yapıyorum çok basit sorularda çok basit hatalar yapıyorum.Evde uğraşsam yapmam o hataları ama sınav stresi ile yapıyorum umuyorum öss de küçük hatalar yapmam inşallah.Türkçe ve sosyali de bir şekilde yaparım ama fen bölümü için birşeyler önerirmisiniz.Mesela ne kadar sürede tekrar yapmalıyım yada kaç soru çözmeliyim rehberliğe de danışcam ama sizdende birşeyler duymak istedim şimdiden teşekkürler.
slm arkadaşım bende senın gıbı meslek liseliyim çok soru çözersen bu sorun ortadan kalkar dedıler bana elimden gelenın en iyisini yapmaya çalışıyorum sende dene aynısını konu tekrarı ve sorularını çöz..umarım yararlı çözumler söleyen çıkaruzgun3
Aslında çok rahat 100 ün üstüne çıkabiliyorum sorularda ama rehberlikçi ile yarın güzel bi program hazırlatcam son 3,5 ay kendimi yoğun bir şekilde vermem lazım ki kurtulayım zatenn bizim gibiler fazla çalışması lazımsiritangerçi herkes fazla çalışması lazım ama bizim gibi meslek lisesi mezunu olanlarsiritan
ben say öğrencisiyim bana sorarsan senin böyle basit hata yapman konu ile ilgili farklı soru çözmemek ve hep aynı kaynaktan çalışman bağlıyorum..
Referans URL