Dersizle Forumları

Full Versiyon: Lütfen yardım edin..
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
ben 1 ay önce microlab t-9433 model bir harici harddisk kutussu aldım.. Bilgisayarım windows xp (98 den xp ye cevirilmiş değildir).elime maxtor ide harddisk var20 GB lik.3,5 inctir. bu harddiski almıs olduğum microlab T-9433 model kutuya düzgün bir şekilde yerlestirdim..daha sonra Usb den kutu aracılıgıyla bilgisayara bağladım.. Kutunun üzerinde bir cd verilmişti.. kullanma kılavuuzna baktım xp de tak calıstır seklinde calısıyormus..98 de ise cd gerekiyor imiş benim bilgisayarıma taktıgımda harddiskin kutusunun ısıkları yandı. hic bir sorun yok yeni donanım bulundu yazdı ama daha sonra .. donanımın yüklenmesinde sorun olustu felan diyor. cd yi taktım belki harddisk kutusunun xp driveri vardir diye amam 98 için var xp i.in yok. internette arattırdım ama yok bulamadım.. bulan olursa lütfen yardım edebilirmi acaba yada nasıl bu kutuyu calıstırabilirim ... Walla delirece biraz yardmm edin ya......
ilk önce başlığınızı düzeltmenizi rica ediyorum

sorununuza gelince bunu xp nin ototmatik tanıması lazım diye biliyorum....
Referans URL