Tarih ve özelliklede biyoloji hocası kelimeleri yutarak anlatıyor.Hal böyle iken ne kadar başa sarsamda anlamakta güçlük çekiyorum.Lütfen tane tane anlatabilirler mi?Ha bu arada ses var görüntü yok

Tahtada yazılanlar da net gözükmüyor!
OOOOOooooo çok şey istenmiş...Ama az da olsa katılıoyrum...Bir de şunu ekliyeyim..Bazı videolarda dışarıdan araba sesi filan gelio hea.Ama herşeye rağmen verdiğiniz bu hizmet hiçbir yerde yok...Size sonsuz minnetler beawww!!!
:::BOL ŞEBOLU GÜNLER:::
Eski videolar zamanla yenilenecektir arkadaşlar.
ben geometri matematik ve fizik dinledim bence çok ii anlatıyorlar...
okuldaki matematik hocasından bin kat ii...
ARKADAŞLAR ,
Bence bize ders anlatan dersizle öğretmenlerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kim bilir çekimler nerede , ne koşullarda yapılmış.O yüzden yok araba sesi geliyor ,yok hoca harfi yutuyor falan bunlar kafaya takılacak şeyler değil bence.
Benim bu yazıyı yazmamda ki amaç tüm dersizle hocalarına teşşekkür etme ihtiyacımdır.ÖzellikleMATEMATİK ÖĞRETMENİ değme matematikçilere taş çıkartır.Bu benim naçizane görüşümdür ....
SAYGILAR
Ellerinize Sağlık TEşwkkürler Ne gerekiyorsa emrinizdeyim
Bizim dershanede de araba sesi geliyordu yapacak bir şey yok ben alışığım
araba sesi dediğiniz denir ki

izmirdeki dersanelerin hiç abartmıyorum yüzde 90 ı anacadde kenarına kurulu..ana caddede olmayanlarda zaten alsancak gibi insanların akın ettiği kalabalık bir mekanda ara sokaklarda

kısaca ses e alışkın olmak lazım..özellikle itfaiye ambulans polis amcaların sağa çek anonslarına,doğan görünümlü şahin arabalarla son ses yabancı müzk dinleyen gençlere,kırmızı ışıkta ıstop eden arabalara yürüsüne be kardeşim diye bi yandan bağırıp bi yandan korna basan amcalara

kısaca hertürlü şeye hazırlıklı olmalıyız.. kimse bize öss de kulagımıza ses gelmeyeceğini garanti edemez

o yüzden sadece önümüzdeki deneme sınavına odaklanmalıyız.
bu pek konuyla alakalı olmadı sanırm

ama sonuçta sınav yaklaştı,tavsiye diye kabul edelim

herkeze başarılar dilerim

the_reason arkadaşım;
bu saydıklarına bizzat şahitimdir,katılıyorum
kendimizi gürültülü ortamda deneme çözmeye alıştırmalıyız.
gerçek sınavda biiz nasıl bir sürpriz bekliyor bilemeyiz
ama eminim güzel yurdumuzun her köşesinde böyle tablolar mevcuttur.
o yüzden videoları çeken arkadaşlarımıza emek harcadıkları için çok
tesekkür ediyoruz.
hoşçalakın.
ya bende sessiz ortamda soru çözemiyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.bazen yeğenlerimi çağırıp gelin burda oyun oynayın dediğim bile oluyor.tuhaf biliyorum ama bu gerçekten böyle.bunun çoğunluğuda okulda tenefüslerde soru çözmemden kaynaklanıyo heralde.
(benim bu söyledikleriminde konuyla bi alakası yok ama kusura bakmayın arkadaşlar)
ve ayrıca ben ders videolarından çok memnunum.hazırlayanların hepsine birden çok çok çok teşekkürler...
ama tabi ki bazı aksaklıklar vardır ama iyi yönünden bakalım biraz.
YA BUNLARDA OLMASAYDI...
herkese iyi çalışmalar...