arkadaşlar çoğunluğun fikrine göre 2007 öss geçen seneye oranla daha basit olacakmış.sizler ne düşünüyorsunuz?üniversitelerde çok açık var.geçen seneki gibi bir sınav üniversitelei mahveder.geçen sene özellikle mat2 dehşetti.dersanelerin çoğunluğu şaştı kaldı.hiç beklenmeyen soru tipleri.ben 2006 öss de dersanedeki deneme sınavlarının nerdeyse 2 katını yaptım.ama mat2 de dersanede yaptığımın yarısını bile yapamadım.zannerdersem ösym de o sorulardan pişman oldu.sizce nasıl sorular gelir?
ya aslında boyle şeylere bakmayalım çunku turkiye deki egtim sisteminden kısaca osym bahsediyoruz sagı saolu belli olmuyor o yuzden bunlarla ugraşmaktansa en kotu ihtimali bile dusunup ona gore çalışmak gerekir.Zaten şunun şurasında 3 ay kaldı bu sureyi en iyi şekilde degerdirlenmek lazım ....
NOT:GeçeN SeNE BoyLE SoyluYorLARdI. SOnuÇ taM BiR FiYasKO.... O YuZDeN BU TaRZ ŞeYLeR HeR SeNe SıNAV YaKLaŞTıGıNDA OrTaYA AtıLır ...Amaç OgReNCiniN VaKTiNİ ÇalMaK BoYLe ŞeyLerLE İlGiLeNSiN DiYe..
BenCE SiZde OyLe YaPın....Tşk eDeriM... İnŞ. AllaH EmeGiNizi BoşA ÇıkaRmaz.... SEvGiyLE KaLıN...
herkes elinden geleni yapsın sınavda geçen seneye göre sorular basit olursa şansmıdır? bilinmez herkese aynı sorular sorulacağı için bir değişiklik olmayacak bence
hepinize başarılar
genç-mühendis arkadaşıma her zamanki gibi katılıorum

çokk doğru sölemiş.sorular kolay olcak diye daha mı az çalışıosun yoksa?sakın yapma.her tip soruya hazırlıklı olmak zorundayız.hatta kendini zora alıştırki karşına zor soru çıkınca affallama

ki zaten zor sorular olacak.sistem bu.çok zor-zor- kolay-çokkolay-die ayrılmış sorular.kolay soruyu herkez çözer.mühim olan zor olanı yapıp birilerini sollamak.geridebırakmak...tümsorular kolay olursa nereye yerleşcez acaba..üni.yokki memlekette.sokakatamı kalcak kazananlar.hayır işte.zaten onların amacı bizi bişekilde eleyip az öğrenci okutmak.herkezin özel üni.verecek parası yok.devlet üni.kontenjanı az

e nolcak şimdi.sorular tabikide zorr olacakk

genç-mühendis arkadaşıma her zamanki gibi katılıorum

çokk doğru sölemiş.sorular kolay olcak diye daha mı az çalışıosun yoksa?sakın yapma.her tip soruya hazırlıklı olmak zorundayız.hatta kendini zora alıştırki karşına zor soru çıkınca affallama

ki zaten zor sorular olacak.sistem bu.çok zor-zor- kolay-çokkolay-die ayrılmış sorular.kolay soruyu herkez çözer.mühim olan zor olanı yapıp birilerini sollamak.geridebırakmak...tümsorular kolay olursa nereye yerleşcez acaba..üni.yokki memlekette.sokakatamı kalcak kazananlar.hayır işte.zaten onların amacı bizi bişekilde eleyip az öğrenci okutmak.herkezin özel üni.verecek parası yok.devlet üni.kontenjanı az

e nolcak şimdi.sorular tabikide zorr olacakk
doğru söze ne denir? doğru denir
bence çalıştktan sonra soru kolaymış zormş hepsi hikaye...unutmayalım ki;sınavı zekiler değil çalışanlar kazanıyr.şimdi bu tür şeylere fazla önem vermedn çalışalm hoşçakalın
Öss hakkında çok şey duydum ben geçen yılın matematik soruların aynılarını rakamlarını değiştirip sorcakmış falan unutmayın sonuçta sevdiğiniz bir yer olucaksa yılmadan çalışın düşük not mu alıyon yılmıcan öğrencen çözcen son deneme sınavına kadar en düşük sen mi aldın öss de görceksinki sınıfta en yüksek sen almışsın.Neden sence? kendine sor..
Bencede laflara bakmadan önümüze bakalım.Çok çalışalım,başaralım...
Geçen sene herkeste mat1 zor olucak mat2 zor olucak gibi bir fikir vardı ama tam tersi oldu aslında mat2 ye zor soruldu demek haksızlık olur kitaplardaki sorulardan farklı bir soru görmedim ben
ya geçen senede sıanava 1 hafata varken medyada ösym başkanı sınav zor diye açıklma yaptı dediler adam kaç kere ben öle demedim diye röportaj verdi bakmayın böyle şeylere siz çalışmanıza bakınn!!